Hayır yarıyor.Pek güvenilir bir yöntem değil. Eskiden işe yarardı bu artık işe yaramaz. Ödeme yöntemi konumunun ABD olan bir hesap açın, ProtonVPN kullanıp uygulamaları indirebilir ve play store üzerinden güncelleyebilirsiniz.
Hayır yarıyor.Pek güvenilir bir yöntem değil. Eskiden işe yarardı bu artık işe yaramaz. Ödeme yöntemi konumunun ABD olan bir hesap açın, ProtonVPN kullanıp uygulamaları indirebilir ve play store üzerinden güncelleyebilirsiniz.
Bunu Türkiye'de yasaklı tüm uygulamalar için yapabilirsiniz. Adım adım anlatıyorum: Öncelikle telefona VPN indiriyorsunuz (secure VPN tavsiyemdir). Daha sonra herhangi bir Avrupa veya Amerika ülkesine bağlanıp Play Store'un verilerini temizliyorsunuz ayarlardan. Ardından VPN açıkken Play Store'u açıp, daha önce Play Store'a giriş yapmamış bir Gmail ile giriş yapıyorsunuz ve indiriyorsunuz. Çözüm bu kadar basit.
Güvenilir mi peki?Direk orijinal apk paylaşan sayfalardan indirilebilir. Bu kadar uğraşa gerek yok. Ya da indireceğiniz uygulama apk paylaşıyor da olabilir sitesinde.
Bendede aynısı İnternet bağlantısı yok diyorDiscord indirilirken hata veriyor yani indirilmiyor. Bir sebebi var mı?
Ben yaptım ama indirilmiyor. Çözümü var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.