Play Store'den Robux alınamıyor

TombulTux

Decapat
Makaleler
1
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Biliyorsunuz Roblox neredeyse 1 yıl olacak Türkiye'de erişim engelli. Her türlü yolu denedim hesap kurdum, telefon numarası istedi Türkiye yaptı gene alamadım. Hiçbir şekilde Robux alamıyorum. Ne yapacagım?

Screenshot_20250707_184609_com.gbox.android.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorsunuz Roblox neredeyse 1 yıl olacak Türkiye'de erişim engelli. Her türlü yolu denedim hesap kurdum, telefon numarası istedi Türkiye yaptı gene alamadım. Hiçbir şekilde Robux alamıyorum. Ne yapacagım?

Eki Görüntüle 2529787

Play Store için yeni e-posta hesabı kur kurarken VPN aç bölgeyide değistir. Ondan sonra o hesap ile dene.

Eki Görüntüle 2529787

Yapabileceğiniz çok bir şey yok. Oyun ülkede yasaklı olduğu için doğal olarak satın alım gerçekleştiremiyorsunuz, oyunun yasaklı olmasına bakacak olursak Robux almayı bırakın, oynayabildiğinize bile sevinmeniz gerekiyor. Bu durumda tek yapabileceğiniz şey, bilgisayar üzerinden Roblox web sitesine VPN ile girip orada yazan dolar fiyatının TL karşılığı olarak Robux satın almanız gerekmekte. Örneğin orada gördüğünüz gibi 6 dolar = 400 Robux olduğu yazıyor yani örnek olarak 239 lira bir harcama yapacaksınız. Belki Play Store'de daha ucuz ve alması daha kolaydır eski senelerde öyleydi. Microsoft ve Play Store üzerinde Robux epey daha ucuzdu. Kimse web sitesini tercih etmezdi. Hala öyle mi bilmiyorum fakat öyle olsa bile mecburen web sayfası üzerinden VPN ile satın almayı deneyeceksiniz. 2. bir yol olarak Microsoft Store'den VPN ile Roblox'a girip oradan almak, bu yol yapılabiliyor mu bilmiyorum.

Birde belirtmek isterim Roblox'un web sitesi içinde de Türkiye'ye ait kredi/banka kartlarını kabul etmiyor. Uygulama, web, Microsoft store farketmeksizin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı