Playerunknown's Battlegrounds alınır mı?

Berkay ERTÜRK

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, hazır Steam'e Yaz İndirimi gelmek üzereyken birkaç oyun almak istiyorum. Aklımda oyun olarak Playerunknown's Battlegrounds var. Kullanıcı yorumlarına baktığımda H1Z1'den daha iyi olduğunu söylemişler, ben de Steam Yaz İndirimi gelince almak istiyorum. Başka önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan için önermem optimizasyon sorunu olduğu için. Düzeldiğinde oyun alabilirsin rahatlıkla. Zaten incelemelerde oldukça beğenilmiş ve bir haber sitesinde gördüm oyun 1 milyon kopya satmış. Oldukça iyi bir çıkış gerçekleştirdi.
Optimizasyon sorunu olmasına rağmen erkenden almasında fayda var bence, oynarken tecrübe kazanır.

Arkadaşlar oyun bu sene çıktı bu yaz Steam İndirimlerine girer mi? Girecekse almayı planlıyorum. Duyduğuma göre oyunların indirime girmesi için en az 1 Yılını doldurması gerekiyormuş.

Arkadaşlar oyun bu sene çıktı bu yaz Steam İndirimlerine girer mi? Girecekse almayı planlıyorum. Duyduğuma göre oyunların indirime girmesi için en az 1 Yılını doldurması gerekiyormuş.
İllaki girecek lakin 40 liradan aşağıya düşeceğini sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı