M Mor1arty Picopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 201 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #1 PlayOnLinux'a Paint Tool Sai adlı bir çizim programı kurmuştum ama açamıyorum. Run'a tıklasamda, masaüstündeki simgeye tıklasamda açılmıyor. Bunu nasıl açabilirim?
PlayOnLinux'a Paint Tool Sai adlı bir çizim programı kurmuştum ama açamıyorum. Run'a tıklasamda, masaüstündeki simgeye tıklasamda açılmıyor. Bunu nasıl açabilirim?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2023 #2 WineHQ - PaintTool SAI Open Source Software for running Windows applications on other operating systems. appdb.winehq.org Son sürümlerde çalıştığı yazılmış. Herhangi bir bağlılık vs. göremedim ben.
WineHQ - PaintTool SAI Open Source Software for running Windows applications on other operating systems. appdb.winehq.org Son sürümlerde çalıştığı yazılmış. Herhangi bir bağlılık vs. göremedim ben.