PlayStation 2 CD görmüyor

297552

Hectopat
Makaleler
14
Geçenlerde babam PlayStation 2 sanırım Slim olarak geçen modelini getirmiş TV'ye bağlayıp açtığımız da oyunu görmüyor. Okey deyip kaldırdık, geçen canım sıkıldı içini söküp temizliyim dedim pek bilgim yok ama kırma işlemi diye bir olay var. Onda çip takıyorlar gördüğüm kadarıyla. Çip takılmış yani. Orijinal olmayan oyunu oynatması gerekiyor, orijinal oyun alsam çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS2'nin lensi ömrünü doldurmuş olabilir. Orjinal bir oyun deneyerek lensin ömrünün bitip bitmediği anlaşılabilir. Piyasada satılan lens TR'de ben bulamamıştım 3 ay önce. Sadece Aliexpress gibi sitelerde satılıyor. Veya USB bellek üzerinden de oynanır fakat PS2'nin USB girişleri 1.1 olduğundan oyun için yetersiz kalıyor oynanmıyor. Aslında ya lens değişimi ya da HDD'li FAT kasa.

PS2'nin lensi ömrünü doldurmuş olabilir. Orijinal bir oyun deneyerek lensin ömrünün bitip bitmediği anlaşılabilir. Piyasada satılan lens TR'de ben bulamamıştım 3 ay önce. Sadece AliExpress gibi sitelerde satılıyor. Veya USB bellek üzerinden de oynanır fakat PS2'nin USB girişleri 1.1 olduğundan oyun için yetersiz kalıyor oynanmıyor. Aslında ya lens değişimi ya da HDD'li fat kasa.

Pek bir sorun değil 2. elde 100 TL.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı