Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #1 Merhaba. Bazanın altında eski PS2 konsolumu buldum. Ben de heyecanlanıp hemen kurdum cihazi ama şöyle bir sorun var. Cihaz disk okumuyor. Bunu nasıl çözerim? İstanbul içinde nerede tamir ettirebilirim, bilgisi olan var mı? Cihaz fat kasa bu arada. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2025
Merhaba. Bazanın altında eski PS2 konsolumu buldum. Ben de heyecanlanıp hemen kurdum cihazi ama şöyle bir sorun var. Cihaz disk okumuyor. Bunu nasıl çözerim? İstanbul içinde nerede tamir ettirebilirim, bilgisi olan var mı? Cihaz fat kasa bu arada.
hakopera Picopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 961 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #2 İzopropil alkol ile lens okuyucusunu temizlemeyi dene. Bu lens fat kasalarda zor da olsa temizlenebiliyor. Artı 0 Eksi
İzopropil alkol ile lens okuyucusunu temizlemeyi dene. Bu lens fat kasalarda zor da olsa temizlenebiliyor.
KS KS Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #3 hakopera dedi: İzopropil alkol ile lens okuyucusunu temizlemeyi dene. Bu lens fat kasalarda zor da olsa temizlenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Direkt onu yaptim zaten ama calismadi. İcini acip temizledim guzelce kac senedir bazanin altindaydi cunku ama yine calismadi menuye atiyor. Artı 0 Eksi
hakopera dedi: İzopropil alkol ile lens okuyucusunu temizlemeyi dene. Bu lens fat kasalarda zor da olsa temizlenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Direkt onu yaptim zaten ama calismadi. İcini acip temizledim guzelce kac senedir bazanin altindaydi cunku ama yine calismadi menuye atiyor.