PlayStation 2 fat vs Slim

Ekisporterci

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selam. Ben bundan önce 9004 model PlayStation 2 Slim kullanıyordum ama bir hata sonucu lensini kopardım bu yüzden yeni bir PlayStation 2 alacağım ama aklımda fat mı alsam Slim mi alsam bir türlü karar veremedim. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten FMCB ile God of War oynuyordum o da 8 GB DVD'yi koca şehirde bulamadığım için 16 GB ilk USB'me kurmuştum

B

Memnun musun FAT kasadan ses ısınma gibi sorunları oluyor mu?

Fan sesi doğru düzgün yok Slim modele göre çok çok az ısınır görüntü olarak Slim modele göre biraz kaba ama makine canavar gibi bana mısın demedi bir de bendeki makine PlayStation kafe çıkması sen düşün

PS2 Fat SCPH 50004 Matrix çipli bir PS2 almanı öneririm. Lens yandımı alırsın Network Adaptör HDD takıp devam edersin USB HDD ve ya USB Flash Bellek takarsan Network Adaptördeki HDD'nin hızı kadar hız olmaz yükleme süreleri yavaş olur USB ile o yüzden Fat SCPH 50004 öneriyorum bende kullanıyorum Network Adaptör var 500 GB HDD taktım hatta gri rengi var bende :D.

Slim var dı bende SCPH 70004 aşırı fan sesi çıkarıyordu traktör motoru gibi ama Fat kasa PS2'im den bugüne kadar tık sesi duymadım.

PS2 Fat SCPH 50004 Matrix çipli bir PS2 almanı öneririm. Lens yandımı alırsın Network Adaptör HDD takıp devam edersin USB HDD ve ya USB Flash Bellek takarsan Network Adaptördeki HDD'nin hızı kadar hız olmaz yükleme süreleri yavaş olur USB ile o yüzden Fat SCPH 50004 öneriyorum bende kullanıyorum Network Adaptör var 500 GB HDD taktım hatta gri rengi var bende :D.

Slim var dı bende SCPH 70004 aşırı fan sesi çıkarıyordu traktör motoru gibi ama Fat kasa PS2'im den bugüne kadar tık sesi duymadım.
Benim PS2 de biraz ses çıkarırdı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı