Rehber PlayStation 2 Hakkında Bilinmesi Gerekenler

PS2 herhalde favori konsolum olabilir. 2008'de çıkan SCPH-90007 modelini hala arada açıp kullanıyorum. Scarface, GTA Vice City, Max Payne 2, God of War, Persona 3 FES, GTA San Andreas, NFS U2, NFS MW, Ghostbusters, F1 2006, Mortal Kombat Shaolin Monks, Fight Night: Round 3, Tekken 5, Black, Twisted Metal: Black, Tomb Raider Legend ve daha adını sayamadığım yüzlerce oyun oynamıştım PS2 ile. Bütün çocukluk anılarımı saklayan benim için çok özel olan bir cihaz.

Gerçekten RAM'i 32 MB mı?

Gerçekten RAM'i 32 MB mı?
Evet, test modelinde 64 Mb idi ama piyasaya çıkardıkları modelde 32 Mb yapmaya karar verdiler 2001 senesi için az bir rakam değil, zaten PS2'de RAM yiyen bir işletim sistemi yok.

Ha ha hortlamış kon... Bir dakika konu bugün açılmış ne oluyor LAN.

PS2 de ben RSOD yemiştim. Çözümü olmayınca herhalde birilerine vermiştim ya da satmıştım 1 kez de kullanırken güç adaptörü yanmıştı değiştirmek zorunda kaldım ama çok zevkliydi oynadığım sıralar.

Bir sorum olacak bende PS3 super Slim var Ethernet kablosu ile bağlayınca gözükmüyor yani bu aletin Ethernet kablosu ile bağlanması için bir aparat falan mı almam lazım?

Bir sorum olacak bende PS3 super Slim var Ethernet kablosu ile bağlayınca gözükmüyor yani bu aletin Ethernet kablosu ile bağlanması için bir aparat falan mı almam lazım?
PS3 Super Slim'i ethernet ile bağlamak içi ekstra bir şeye gerek yok, tek yapmanız gereken ethernet kablosunu girişe sokmanız, büyük ihtimal ethernet girişiniz arızalı.
32MB RAM ile çoğu güzel oyunu oynatması şaşırtıcı GTA SA oynarken fan hızlanıyor benim PS2 de.
Konsolu temizleyebilirsiniz, PS2'yi temizlemek çok zor değildir, ayrıca konsolda değiştirilecek herhangi bir termal macunda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…