Rehber PlayStation 2 Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Hocam eskiden kalma PS2'yi mahzenden çıkardım fakat PS2'nin görüntü kalitesini beğenmediğim için ben de kolu bilgisayara bağlamaya karar verdim. İnternetten kolu PC'ye bağlamak için adaptör almıştım ama kolun bazı tuşlarına sert basmama rağmen anca algılıyor. İçini açmaya çalıştım ama uygun tornavida bulamadığım için açamadım. Adana içinde filan DualShock 2 tamir eden yer var mıdır ki

Mesela GTA SA oynarken siz X tuşuna ne kadar sert basarsanız cj bisikletini o kadar hızlı sürmeye başlayacaktır.

Bu özelliği zamanında keşfedince çıldırmışdım işte teknoloji budur demiştim.

Aga ps 2 buldum arkadaşımdan. Komposit kablosu var sadece çalıştırmak için başka bir kablo daha gerekli mi ?

Aga ps 2 buldum arkadaşımdan. Komposit kablosu var sadece çalıştırmak için başka bir kablo daha gerekli mi ?
Güç kablosu yetiyor. Ha oyun save i alman için memory kart da gerekli. Bide tv ye bağlaman için ara kablo var.

Spesifik olarak PS2'ye özel güç kablosu yok değil mi? Memory Card arkadaşımda vardı zaten. Tek sorun komposit kablosunu ne PC monitörüne ne de televizyona bağlamam için çıkışlar yok.

Hocam görünce aklıma geldi PS2 de oynamaya değer oyunlar adı altında bir liste paylaşsanız bence çok güzel olabilir.

Çok efsane statüsüne girmiş oyun var ya. Sonuçta alette 11k oyun var

Bende PS2 Slim 77004 var hayatımda oynadığım en iyi konsol ya hala ara sıra çocukken oynamadığım güzel oyunların hepsini bitirmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…