C c1grico Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 111 7 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar ben 2. el PlayStation 2 alacağım fakat eski televizyonda SCART girişi var. PlayStation Slim modelinde SCART girişi var mıdır?
Arkadaşlar ben 2. el PlayStation 2 alacağım fakat eski televizyonda SCART girişi var. PlayStation Slim modelinde SCART girişi var mıdır?
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.362 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 c1grico dedi: Arkadaşlar ben 2. el PlayStation 2 alacağım fakat eski televizyonda SCART girişi var. PlayStation Slim modelinde SCART girişi var mıdır? Genişletmek için tıkla... PS3 öncesi PS modellerinde SCART Girişi var evet. SCART to HDMI çeviricileri de var. Artı 0 Eksi
c1grico dedi: Arkadaşlar ben 2. el PlayStation 2 alacağım fakat eski televizyonda SCART girişi var. PlayStation Slim modelinde SCART girişi var mıdır? Genişletmek için tıkla... PS3 öncesi PS modellerinde SCART Girişi var evet. SCART to HDMI çeviricileri de var.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 7 Temmuz 2024 #3 Yoksa da scart çeviriciler var zaten native'den farksızi oynarsın. Artı 0 Eksi