PlayStation 3 2019 İtibariyle Alınır Mı?

Vueenxd_

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
PlayStation 3 2019 yılı itibariyle alınır mı? Ya da 2019 yılı itibariyle minimum alınması gereken konsol nedir? Tavsiyede bulunur musunuz? Bütçem 1000 TL.

Günümüz oyunları ile PS3 döneminde çıkan oyunlar arasında ciddi farklar var. Yerinizde olsam PS4 için bütçemi biraz daha zorlardım. 1200-1300 TL civarına 2. el PS4 bulunabiliyor iken PS3'e o paralar verilmez.

Aynı zamanda eski nesil oyunlar remastered olarak PS4'e çıkıyor. Böylece eski oyunları da oynayabilirsiniz.

PS4 gereksiz pahalı.

700 liraya Xbox One bulursunuz. Şahsen ben 600 liraya Xbox One, 1 kol 6 oyun almıştım. Kutulu. Oynadım oynadım sıkıldım. PS4 ile takasladım.

Sende al Xbox One. Oyna.
2018 Nisan'da PS4 PRO 1TB almayı planlıyorduk arkadaş ile, PC toplamak ile Ps4 arasında kalmıştık. O zaman Pro 1800 TL'idi. İndirimden 1500 TL'ye MediaMarkt' da bulmuştuk almamıştık. Şimdi bakıyorum sıfırlar 3000 den aşağı yok. Herhalde talep çok olduğundan dolayı oldu böyle, yoksa dolar o kadar çok değişmedi o zamandan şimdiye kadar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı