deltawrp Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 554 Çözümler 2 18 Ocak 2023 #51 439640 dedi: Bilgisayarın işlemcisi güçsüzse bence değer. Genişletmek için tıkla... 3. nesil i3. Shahdee dedi: PS4 bence 0 alınmaz sıfır alınacaksa en azından Pro alınsın derim. İkinci elde de bir aralar 5K'ya bulunuyordu, şu anki piyasayı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam PS4 Slim 9K civarı, PS4 Pro 18k civarı, asla almayacağım Pro'yu. (0'ları bu şekilde)
439640 dedi: Bilgisayarın işlemcisi güçsüzse bence değer. Genişletmek için tıkla... 3. nesil i3. Shahdee dedi: PS4 bence 0 alınmaz sıfır alınacaksa en azından Pro alınsın derim. İkinci elde de bir aralar 5K'ya bulunuyordu, şu anki piyasayı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam PS4 Slim 9K civarı, PS4 Pro 18k civarı, asla almayacağım Pro'yu. (0'ları bu şekilde)
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 18 Ocak 2023 #52 deltawrp dedi: 3. nesil i3. Hocam PS4 Slim 9K civarı, PS4 Pro 18k civarı, asla almayacağım Pro'yu. (0'ları bu şekilde) Genişletmek için tıkla... Çok pahalı hocam, ikinci el bakın temiz illa bulursunuz.
deltawrp dedi: 3. nesil i3. Hocam PS4 Slim 9K civarı, PS4 Pro 18k civarı, asla almayacağım Pro'yu. (0'ları bu şekilde) Genişletmek için tıkla... Çok pahalı hocam, ikinci el bakın temiz illa bulursunuz.
deltawrp Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 554 Çözümler 2 18 Ocak 2023 #53 Shahdee dedi: Çok pahalı hocam, ikinci el bakın temiz illa bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Riske girmeye gerek yok 1K fazla veririm temiz alırım hem ilk açılış heyecanını yaşamış olurum. Taksitle alıyorum sonuçta. Garantisi olması da artı.
Shahdee dedi: Çok pahalı hocam, ikinci el bakın temiz illa bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Riske girmeye gerek yok 1K fazla veririm temiz alırım hem ilk açılış heyecanını yaşamış olurum. Taksitle alıyorum sonuçta. Garantisi olması da artı.