Daha fazla
Nostaji yapmak için alınır.
Sizi bilmem ama ben 1-2 tane oyun için 15 yıllık konsolu almam. Zamanla emülatörde uyarlanacak oyunlar veya PC'ye gelecek oyunlar bunlar hep.
Örnek olarak adam burada 3050 ile 30 FPS üstü oynuyor.
Sizce fazla mı? 3050 ile Uncharted: Hırsızlar Mirası:
Emülatörden beklentiniz nedir? PS3 ile PC mimarisi farkları hakkında en ufak bir fikriniz var mı? PS3 ile bu oyunları 30 FPS üstü oynayabilecek misiniz?
Sorunuzu PS3 ile bu oyunları oynayabilecek misiniz şeklinde düzeltiyorum. Kimse 3050'li bir bilgisayar alıp 1000 TL'lik PS3 ile rahatlıkla oyanayabileceği bir oyunu 30 FPS oynamak istemez.
PS3 ile de 30 FPS oynayacaksın, PC ile de 30 FPS oynayacaksın.Sorunuzu PS3 ile bu oyunları oynayabilecek misiniz şeklinde düzeltiyorum. Kimse 3050'li bir bilgisayar alıp 1000 TL'lik PS3 ile rahatlıkla oyanayabileceği bir oyunu 30 FPS oynamak istemez.
Dediğim gibi ben PC taraftarıyım ama RPCS 3 varken alınmaz demenizi saçma buldum.
PS3 ile de 30 FPS oynayacaksın, PC ile de 30 FPS oynayacaksın.
Alan olursa saygı duyarım ama ben gidip de almam, ben her oyunu RPCS3'te rahatlıkla oynuyorum ve hem de görüntü kalitesi olarak da konsoldan daha iyi render olan görüntülerle.![]()
15 yıllık makineye 1000 lira vereceğime, yepyeni makineye 10 bin veririm.PS3'e 1000 TL vereceksin PC'ye 10000 TL vereceksin.![]()
Tabii ki bu sizin görüşünüz saygı duyarım.PS3 ile de 30 FPS oynayacaksın, PC ile de 30 FPS oynayacaksın.
Alan olursa saygı duyarım ama ben gidipte almam, ben her oyunu RPCS3'de rahatlıkla oynuyorum ve hem de görüntü kalitesi olarakta konsoldan daha iyi render olan görüntülerle.![]()
15 yıllık makineye 1000 lira vereceğime, yepyeni makineye 10 bin veririm.Kafa yapısı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.