Playstation 3 5000 TL eder mi?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Kutulu, 2 tane orijinal kollu ve 1 yıl ithalatçı garantili PS3, 5000TL eder mi? Eski oyunlarda, lisanslar yüzünden satıştan kalkıp kutulusu uygun fiyata bulunabilen oyunlarda veya PS3'te sıkışıp kalan oyunlarda platin kupa kasmak için alacağım. PC hâla daha ana platformum olarak kalacak. Ayrıca koleksiyonluk olarak dursun diye almak istiyorum konsolu. İleriki dönemlerde PS1, PS2'de alacağım zaten.

4k eder nostalji için iyidir

Kutulu, 2 tane orijinal kollu ve 1 yıl ithalatçı garantili PS3, 5000TL eder mi? Eski oyunlarda, lisanslar yüzünden satıştan kalkıp kutulusu uygun fiyata bulunabilen oyunlarda veya PS3'te sıkışıp kalan oyunlarda platin kupa kasmak için alacağım. PC hâla daha ana platformum olarak kalacak. Ayrıca koleksiyonluk olarak dursun diye almak istiyorum konsolu. İleriki dönemlerde PS1, PS2'de alacağım zaten.

Biraz daha düşse iyi olur fiyat ama eskiler için alınabilir koleksiyonluk olacaksa.

Fiyat biraz yüksek pazarlıkla 4K-4.5k yapsan daha iyi olur. Genel piyasaya bu şekilde zaten bu fiyatların altında bulamazsın.

Koleksiyonculuk çok pahalı bir şey bence. Tüm PS konsolları yaklaşık 30 bin falan ediyor mesela. Bunu yapmak yerine PS5 alıp eski oyunları da PC'den emulatörle oynamak çok daha iyi. Biz liseliler için koleksiyonculuk çok zahmetli. PS3 3-4 bin lira eder bence ama. GTA 5, TLOU gibi oyunlar oynatıyor.

Piyasanın oyun konsolları üzerinde tuhaf fiyatlandırma politikası var biliyorum ama, bakıyorum 4,5-6K arası PS3 pazarı oluşmuş. 150 Euro'ya şu konsolu hangi ülkede satarsın gerçekten şaka gibi.

Eğer koleksiyon için alacaksanız bir şey diyemem ama, 5K vermek mi yoksa oyunlarını RPCS3 ile oynamak mı dersen, ben emülatörü seçerdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı