Rehber PlayStation 3 Fan hızını kontrol etme

2 yıldır yüzüne bakmadığım için sorun yok
Elektrik devreleri hakkında bilgin varsa fan ile sistemin arasına anahtar yerleştirebilirsin, böylece elle fanı kontrol edebilirsin. Yazılım orijinal kalır ama bu seferde Playstation orijinal kalmaz.

Webman'ı silsem fan hızı varsayılan ayara döner mi?

Webman'den fan ayarını 60 dereceye alınca sıcaklığı stabil olarak 60 derecede mi tutmaya çalışıyor? Fat kasa kullanıcısıyım işime yarar sanırım.

Webman'den fan ayarını 60 dereceye alınca sıcaklığı stabil olarak 60 derecede mi tutmaya çalışıyor? Fat kasa kullanıcısıyım işime yarar sanırım.
Evet hocam sıcaklığı 60 derecede tutuyor. Heleki Fat kasa kullanıyorum demişsin kesinlikle kullanmanı öneririm. Fat kasaların 1 kronik sorunu vardır o da soğutma.

Evet hocam sıcaklığı 60 derecede tutuyor. Heleki fat kasa kullanıyorum demişsin kesinlikle kullanmanı öneririm. Fat kasaların 1 kronik sorunu vardır o da soğutma.

Hocam peki konsolu her açtığımda sıcaklığı ayarlamam mı lazım yoksa bir kere yapıp kaydetsem sürekli o ayarda mı çalışır?

Eyvallah dediğin ayarları yaptım sesten cihazı acamaz oldum gittikçe artıyor birde korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…