Rehber PlayStation 3 Fan hızını kontrol etme

Webman'den fan ayarını 60 dereceye alınca sıcaklığı stabil olarak 60 derecede mi tutmaya çalışıyor? Fat kasa kullanıcısıyım işime yarar sanırım.
 
Webman'den fan ayarını 60 dereceye alınca sıcaklığı stabil olarak 60 derecede mi tutmaya çalışıyor? Fat kasa kullanıcısıyım işime yarar sanırım.
Evet hocam sıcaklığı 60 derecede tutuyor. Heleki Fat kasa kullanıyorum demişsin kesinlikle kullanmanı öneririm. Fat kasaların 1 kronik sorunu vardır o da soğutma.
 
Evet hocam sıcaklığı 60 derecede tutuyor. Heleki fat kasa kullanıyorum demişsin kesinlikle kullanmanı öneririm. Fat kasaların 1 kronik sorunu vardır o da soğutma.

Hocam peki konsolu her açtığımda sıcaklığı ayarlamam mı lazım yoksa bir kere yapıp kaydetsem sürekli o ayarda mı çalışır?
 
İyi sosyaller. PlayStation 3'ünüz çok mu ısınıyor ve ya çok mu fan sesi çıkarıyor işte konusu burada. :D

İlk önce PlayStation'unuz Jailbreak'lı olması ve WebMAN modu kurmamız gerekl

WebMAN mod linki: https://store.brewology.com/get/homebrew.php?id=310&fid=2227 (Tıkladığınız an indirme işlemi başlayacaktır.)

İndirin ve USB belleğinizin direkt içine atın hiçbir klasör vb. bir şey açmanıza gerek yok USB'niz FAT32 formatında olmalıdır ve PlayStation 3'ünüz Jailbreak'lı olmalıdır HAN, HEN ve ya CFW farketmeksizin hepsine kurabilirsiniz ve kasa farketmeksizin Fat, Slim ve SüperSlim yani bütün kasalara kurulumu yapabilirsiniz.

WebMAN kurulum dosyasını USB'ye attıysak geçebiliriz PlayStation'nımıza.
''Package Manager''a girin, ''Install Package Files''e girin, ''Standart Package Location''a girdiğiniz zaman webMAN_MOD_1.47.42_Installer.pkg.621.v1.47.42_brewology_com.pkg dosyasını orada göreceksiniz ''x'' tuşuna basın ve kurulumu yapın. Sonra ana menüye geri dönün ana menüye ''webMAN MOD 1.47.42 Güncelleyici'' adında bir uygulama gelecek ona girin sadece ''x'' tuşuna basarak. PlayStation aynı bir oyuna girer gibi gözükecek ve Installing WebMAN mod ekranı ile karşılaşacaksınız PlayStation yeniden başlayacak ve PlayStation'unuz HEN'li ise böyle HEN'i açtığınız zaman bildirim gelecek:
Eki Görüntüle 1457671
PlayStation'unuz CFW'li ise böyle bildirim gelecek:
Eki Görüntüle 1457672
Eğer bu bildirim geldiyse WebMAN modu başarılı bir şekilde PlayStation'unuza kurulumu yapmışsınız demektir. Şimdi PlayStation 3'lerin belası olan Sarı ışık ve Kırmızı ışık hatalarının önlemini almaya geldi. Sarı ışık ve Kırmızı ışık hataları PlayStation'un OFW tarafından soğutma sistemi zayıf yani PlayStation 80 derecelere kadar çıkınca fanı son devirde döndürüyor bu da CELL ve RSX'in pinlerinin çatlamasına sebep oluyor bu da olunca PlayStation Kırmızı ışık ve ya Sarı ışık hatasına düşüyor hatta HDMI girişi bilene bozulabiliyor bunu ben yaşadım PlayStation'u zamanında ayarlayamadığım için HDMI girişi bir anda siyah renkli olan yerleri mavimsi bir renkte gösteriyordu HDMI girişini yaptırmaya değer mi deymez bence Component kablo alıp devam edebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1457676

Burada sizde ''webMAN Games'' yazabilir onu türkçe yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1457678

Eki Görüntüle 1457679

Eki Görüntüle 1457683
Sadece siyah renk ile çizdiğim yerdeki ayarları yapın ve kaydetin sonra PlayStation'u yeniden başlat bildirimi gelecek ve yeniden başlatın sonra başlayın oyununuzu oynamaya. ''webMAN dil seçimi'' yeri size kalmış bir yer ister türkçe yapın ister ingilizce de kalsın. Bu ayarları yaparsanız PlayStation'unuzun ömrüme ömür katmış olursunuz. İyi sosyaller.
Eyvallah dediğin ayarları yaptım sesten cihazı acamaz oldum gittikçe artıyor birde korkuyorum
 

Yeni konular

Geri
Yukarı