Playstation 3 İnternete Bağlanmıyor

YakupAslan

Kilopat
Katılım
29 Ocak 2016
Mesajlar
688
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
köle
Sorunum başlıktaki gibi. En başta GTA 5 yüklemek istedim 3061 olduğunda yükleme donuyor ilerlemiyor. Daha sonra hızlıca format attım. Denedim yine olmadı. FIFA 15'im var ve sorunsuz oynayabiliyorum. Gelelim asıl soruna. Ne denersem deneyim olmadı bağlanamayınca hata verdi (80010201). Ethernet kablosu takıyorum yine olmuyor. Modem ara yüzünden n olan kısmı b-g-n- olarak değiştirin deniyordu o da değişmiyor. TTNET ve ZYXEL ile defalarca görüştüm sorunu çözemiyorlar. Bir çok kişi modemi değiştirmiş sorun düzelmiş. Başka çözüm yolu yok mu? Bana sizin modeminiz eski modem denildi. Playstation da eski neden olmuyor o zaman :D .

2.png 7152d741-6deb-42f9-ad57-81d19bce1b81.jpg 1.PNG

Sorunu çözdüm! İnternet kısmından kablosuz wi-fi'yi manuel olarak ayarladım. SSID ve şifre yazdım, 8001000A diye bir hata verdi. Araştırdım ve şu videodakileri denedim sorunum çözüldü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Wi-fi'yi seçmek yerine ethernet kablosu takar iseniz sorununuz ortadan kalkıyor. Eğer wi-fi üzerinden yapar iseniz sorun devam ediyor.

Ahhhh lanet olası sorunlu cihazlar... Şimdi de ethernet kablosu ile olan bağlantısı koptu. Durduk yere... Bu konuda bana yardımcı olabilecek sadece tamirciler kaldı sanırım.
 
Hocam yıllar geçmiş fakat belki hatirlarsiniz ben de de ayni sorun var (80010201) bir türlü çözemedim yardımcı olabilir misiniz?
 

Geri
Yukarı