PlayStation 3 Slim ısınması normal mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: 16 GB
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
Yaklaşık bir saate kadar FIFA 18 oynadım ve sonuçlar.

CPU: 73 derece.
Rsx: 64 derece.
Fan hızı:%50

GTA V oynadığımda ise 5-10 dk ya fan sesi hızlanmaya başlıyor ve çok rahatsız ediyor. Bu mevsim fark etmiyor. Yazın da böyle kışın da böyle. Eğer normal değilse termal macun değiştireceğim.

GTA V oynadığımda ise 5-10 dk ya fan sesi hızlanmaya başlıyor ve çok rahatsız ediyor. Bu mevsim fark etmiyor. Yazın da böyle kışın da böyle. Eğer normal değilse termal macun değiştireceğim.

GTA V PS3ün oynatabildiği en ağır oyun neredeyse, fan sesinin hızlanması normal. 30 FPS altına düşüyor mu? Bir bakım sayesinde düzeltilebilir sorunlara benziyor. Belki de konsolunuz artık "yaşlanmıştır". GTA V gibi ağır oyunlarda kasan çok PS3 gördüm.

İşlemci gidecek gibi hocam,bu kadar sıcaklık farkı normal değil :(.

Hepinizin yorumları için çok teşekkür ederim PS3 bozuldu zaten.

Yılların cihazı ısınması doğal ama termal macun temizliği yapmadıysanız siz yapın.

Fan tozlanmış olabilir. İçini açıp baktın mı?

Normal bende de vardı ve çok ses yapıyordu PS4'e geçtim oda aynı 3 oda öteden duyuluyor sesi PlayStation'da kronik bence bu.

2500 kasa mı 3000 kasa mı? Altında tam model kodu yazar.

GTA V PS3'ün oynatabildiği en ağır oyun neredeyse, fan sesinin hızlanması normal. 30 FPS altına düşüyor mu? Bir bakım sayesinde düzeltilebilir sorunlara benziyor. Belki de konsolunuz artık "yaşlanmıştır". GTA V gibi ağır oyunlarda kasan çok PS3 gördüm.

İşlemci gidecek gibi hocam, bu kadar sıcaklık farkı normal değil :(.

Tam 2 yıl sonra cihazın anakartından işlemci ve grafik kartının kapağını ısıtarak kaldırdım ve bir baktım termal macun duvar gibi sert ve kupkuru sorun oymuş. Ama iş işten geçtikten sonra bir anlamı yok maalesef. Aldığım yer termal macuna bakmadan, cihazın oyun esnasında ısınıp ısınmadığını test etmeden direk göndermiş, cihaz teşhirdi zaten artık kaç yıl bakımsız kaldı kim bilir. Boşu boşuna gitti cihaz.

Hepinizin yorumları için çok teşekkür ederim PS3 bozuldu zaten.

Tam 2 yıl sonra cihazın anakartından işlemci ve grafik kartının kapağını ısıtarak kaldırdım ve bir baktım termal macun duvar gibi sert ve kupkuru sorun oymuş. Ama iş işten geçtikten sonra bir anlamı yok maalesef. Aldığım yer termal macuna bakmadan, cihazın oyun esnasında ısınıp ısınmadığını test etmeden direk göndermiş, cihaz teşhirdi zaten artık kaç yıl bakımsız kaldı kim bilir. Boşu boşuna gitti cihaz.

Bu arada bozulması benim hatamdı işlemci kapağını açmak için tornavidayı altına sokup biraz zorladım ve o anda öldü zaten.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı