Santa_47 Centipat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #1 PS3 oynarken oyunun en heyecanlı yerinde tak donup kalıyor çok fazla ısınma sorunu var bunu nasıl düzeltebilirim Slim model kullanıyorum.
PS3 oynarken oyunun en heyecanlı yerinde tak donup kalıyor çok fazla ısınma sorunu var bunu nasıl düzeltebilirim Slim model kullanıyorum.
KS KS Santa_47 Centipat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #11 HACIDANİKİNCİEL dedi: Hocam o zaman iyi, önce 4.87 en son sürümü güncelleyin yine aynı metodla, sonra oyunu güncelleyin. Olmadı başka yerden tekrar yükleyin GTA'yı. Genişletmek için tıkla... Sistem yazılımı 4.87 yazıyor oyunu yükledim oynadım ısınma sorunu hariç takılma sorunu düzeldi aralıksız 2-3 saat oynattı. odinn361 dedi: Haber bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu yükledim takılma sorunu düzeldi ama ısınma sorunu devam ediyor. Artı 0 Eksi
HACIDANİKİNCİEL dedi: Hocam o zaman iyi, önce 4.87 en son sürümü güncelleyin yine aynı metodla, sonra oyunu güncelleyin. Olmadı başka yerden tekrar yükleyin GTA'yı. Genişletmek için tıkla... Sistem yazılımı 4.87 yazıyor oyunu yükledim oynadım ısınma sorunu hariç takılma sorunu düzeldi aralıksız 2-3 saat oynattı. odinn361 dedi: Haber bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu yükledim takılma sorunu düzeldi ama ısınma sorunu devam ediyor.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 24 Nisan 2021 #12 Santa_47 dedi: Sistem yazılımı 4.87 yazıyor oyunu yükledim oynadım ısınma sorunu hariç takılma sorunu düzeldi aralıksız 2-3 saat oynattı. Genişletmek için tıkla... Isınması doğal her cihaz ısınır, donma kasma yoksa dert etmeyin. Oyunu güncellediniz mi bu arada. Artı 0 Eksi
Santa_47 dedi: Sistem yazılımı 4.87 yazıyor oyunu yükledim oynadım ısınma sorunu hariç takılma sorunu düzeldi aralıksız 2-3 saat oynattı. Genişletmek için tıkla... Isınması doğal her cihaz ısınır, donma kasma yoksa dert etmeyin. Oyunu güncellediniz mi bu arada.
KS KS Santa_47 Centipat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #13 HACIDANİKİNCİEL dedi: Isınması doğal her cihaz ısınır, donma kasma yoksa dert etmeyin. Oyunu güncellediniz mi bu arada. Genişletmek için tıkla... Evet oyunu güncelledim 1.27 yazıyordu güncellerken donma kasma yok ama gereğinden fazla ısınıyor. Fan sesi biraz fazla yani. Artı 0 Eksi
HACIDANİKİNCİEL dedi: Isınması doğal her cihaz ısınır, donma kasma yoksa dert etmeyin. Oyunu güncellediniz mi bu arada. Genişletmek için tıkla... Evet oyunu güncelledim 1.27 yazıyordu güncellerken donma kasma yok ama gereğinden fazla ısınıyor. Fan sesi biraz fazla yani.