PlayStation 3 vs PlayStation 4

PS3 tarihe karıştı, PS4'te eskimeye başladı. İkisi de mantıklı değil.
Usta para yetmiyor, bunlar ile idare ediyoruz işte, pc almaya kalksan 10k dan aşağı düzgün bir şey yoktur artık, e monitörü felan dedinmi kalmadı ki geriye birşey.

Usta para yetmiyor, bunlar ile idare ediyoruz işte, PC almaya kalksan 10kdan aşağı düzgün bir şey yoktur artık, e monitörü falan dedinmi kalmadı ki geriye bir şey.

Hocam sizde haklısınız ama PS4 alsanız çok uzun ömürlü olmayacak. Series S falan bulunabilir 2. elde.
Xbox Beyaz Xbox Series S Az Kullanılmış Online Satın Al Microsoft Beyaz Xbox Series S Yeni & Etiketli Online Satın Al Series S 2K 120FPS oyunculuk için 3-4 yıl yeterli olacak hocam.

PS4 alınır o kadar da öldürmeye gerek yok. Geleceğe yönelik olmaz tabii ama alınır. PS3'ün bile bir dünya oyunu var ve birisiyle PES 2013 atmak için harika.

PS4 alınır o kadar da öldürmeye gerek yok. Geleceğe yönelik olmaz tabii ama alınır. PS3'ün bile bir dünya oyunu var ve birisiyle PES 2013 atmak için harika.
Ps4 de ps 3 oyunlarını oynanabiliyormu hocam?

Ben PS den yanayım şuan xbox almayacağım, ama eski oyunları oynamak istiyorum, ps3 ile ps4 arasındayım şuan. Ps4 de eski oyunlar oynanabilse direk onu düşünürdümde.Oynanmaz değilmi Ps4 oyunları PS3 de?
Exclusive oyunlar ise hayır.

Oynayamazsın evet.
Tamam hocam kararımı verdim, PS3 alacağım paramı hazırladığımda.

Fat,slim,super slim kasa felan varmış, pek bilmiyorum hangisinin iyi olduğunu.Arasındaki farklar nelerdir bunların, birde kırdırma olayında tüm oyunları oynayabiliyormuyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…