PlayStation 3'de ısınma yok fakat fanlar aşırı hızlı ve ses yapıyor

FiveFirs

Decapat
Katılım
9 Ocak 2021
Mesajlar
84
Merhabalar, elimdeki konsol orijinal (kırılmamış) PlayStation 3 40 GB fat kasa modeli. Konsol yaklaşık 3 yıl önce sarı ışık hatası verip bozulmuştu. O günden beri çok tamir ettirmeye uğraşmadık. Yaklaşık 1 ay önce kafamıza dank etti ve konsolu tamir ettiremeye karar verdik. Konsol dün akşam elimize ulaştı, açılıyor hiçbir sıkıntı yok fakat ana menüde de olsam oyunda da olsam fanların hızı konsolu açtıktan 10 dakika sonra tavan yapıyor. Arkadaki hava kanallarını kontrol ediyorum hava ılık bile değil soğuk, ısısını kontrol etmek için kasanın etrafına dokunuyorum bir gram sıcak değil.

İnternette araştırmasını yaptım fakat hiçbir sonuca ulaşamadım. Donanımsal sıkıntısı olsa diyeceğim tamirden daha yeni geldi. İnternette programlar ile fan hızının değiştirilebileceğini gördüm fakat sadece kırık konsollar için. Durum böyle, yardımlarınızı bekliyorum.
 
Tabii tabii, bekliyor olacağım.
Kusura bakmayın sizi uğraştırdık biraz ama şu an ben de şaşkınım, dün akşam bangır bangır bağıran makinede şu an bir sıkıntı yok, PS Store'a da giriş yapmıyordu, şu an yapıyor. Keşke konuyu açmadan önce bir daha baksaymışım :D Kusura bakmayın uğraştırdık sizi de tekrar teşekkür ederim. Eğer bir problem olursa yazarım gene buraya. Tekrardan sağ olun ilginiz için.
 

Geri
Yukarı