PlayStation 4 2023 yılında alınır mı?

Hocam bende SSD veya HDD takmayı planlıyorum bir öneriniz var mıdır?

Hocam HDD dediğim gibi 2,5" olduğu sürece desteği kaç TB bilmiyorum (4 diye hatırlıyorum), çalışıyor. SSD de öyle tabii. Ben 2TB 870 Evo kullandım, sorun yaşamadım. Bu arada belirteyim, PS4'ler SATA II desteklerken PS4 Pro SATA III destekliyor. Şahsen Pro'da bile performans farkı çok azken PS4'lere SSD yükseltmesinin gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Yani termal macun yenilemesi ve 1TB HDD yeterli olacaktır diyorsunuz.

Yani termal macun yenilemesi ve 1TB HDD yeterli olacaktır diyorsunuz.

Bence evet, ya da çok isterseniz daha yüksek kapasiteli 2,5" bir HDD alıp onu takabilirsiniz. Aynı zamanda harici HDD ile de destekleme yapabilirsiniz, performans aynı oluyor içindekiyle.

Benim aklıma takılan şey bu cihazın işlemcisi ekran kartı bi bakıma ihtiyaç duyuyormu.termal macun degisimi gerekiyormu.şuan almayı düşünüyorum ama bu sorular baya kafamı kurcalıyor.

Hocam PS4 Slim kullanıyorum gayet memnunum 512 GB almıştım 2-3 sene önce İstanbul'dan 2. el kasma donma sorunu görmedim aldığımdan beri 2-3 defa gördüm Bannerlord GTA 5 RDR2 gibi oyunları rahatlıkla oynanabilir bence hâlâ alınabilir bir konsol.

Ek olarak PS4 Pro almak isteyen kişiler 72xx serisinden alsın, önceki iki seride acayip bir fan bir fan sesi var.

Bende gayet memnunum hocam hala, çok acil bir durum olmadıkça PS5 almayı düşünmüyorum ki zaten TR şartlarında düşünemem .

Önceden yazdıklarıma ekleme yapayım. PS5 var elimde. İçine bir de 1TB 980 Pro SSD ekledim. Yine de ta zamanında PS4 Pro'ma kullandığım harici HDD'yi de taktım PS4 oyunları için, canavar gibi çalışıyor. Oyunlar tabii daha yavaş açılıyor ama oynarken fps düşüşü görmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…