Aynı fikirdeyim dostum. Bence de böyle bir olaya gerek yoktu, ki ben bu konsolu biraz da VR için çıkardıkları düşüncesindeyim. Bu proje bence 2018-2019 arası direk PS5 ile gelmeliydi. Bakalım bekleyip göreceğiz. Sony durumla ilgili resmi açıklama yapar mutlaka. Bunun altından PS4 Slim de çıkabilir, PS4 VR Edition da çıkabilir. Haberi de şuraya bırakalım.Bu cep telefonu değil, televizyon değil, laptop bilgisayar değil. "Konsol" denilen olay için parayı verirsin, 4-5 sene en azından kafan ağrımadan kullanırsın. 2 yılını yeni doldurmuş, gayet iyi bir satış rakamı yakalamış bir konsol öyle ha deyince yenilenmez. Bu firmanın kendi bacağına sıkması demektir. Alanlar elbette olur, bugün çıksın ben de alırım. Ama emin olun tepki gösteren çok daha fazla olur. Sony 4k projesini en azından 2018-2019 yılına kadar zamana yaymalı. Ben şahsen yakın tarihte yeni bir sistem beklemiyorum. PS4'ün potensiyeli kullanılmalı. Bu konsol çok daha iyilerini yapabilir. The Order:1886'da bunu herkese gösterdiler yeterince.
Ben çıkartabileceklerini düşünüyorum. Çünkü şu an piyasada olan konsolların grafik teknolojisi 4K desteklemiyor ve 4K televizyonlar hızla yayılmaya başladı. Kısacası şuan piyasada olan tüm konsollar günümüz grafik teknolojisinim baya bir gerisinde. Haliyle oyunları bu konsollar için optimize etmek zor oluyor. Sony daha iyi bir VR deneyimi elde etmek ve oyuncuların ilgisini çekmek için böyle bir konsol çıkartmayı düşünüyor olabilir. Bence iyi bir konsol olacaktır ama bir o kadar da pahalı olacaktır.Evet arkadaşlar, bunun hakkında ne düşünüyorsunuz yazın. PS 4 almayı düşünüyordum fakat bunu görünce tereddütte kaldım. Sizce PS 4.5 çıkacak mı ve iyi bir konsol olacak mı ?
Cevap verecek yok mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.