PlayStation 4 9.03 Jailbreak mi Geliyor?

Kanki o bahsettiği goldhen 2.2 olabilir ve bazı kişilerden PS5 ve 9.03 aynı mantıkta biri kırılsa diğeri de kırılır deniyordu, 9.50'nin gelmesine de az kalmışken bir ihtimal umutlandiriyor.

Goldhen 2.2 çıkmadı mı zaten?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dedigim oluyor, Rusya korsan film ve oyunları indirmeyi yasallaştırıyor yani kırmak icin daha fazla kisi ugrasiyor

Bir an önce gelsin de ister Ruslar yapsın, ister Alman. Fark etmez.

Ne zaman gelir tahmininiz? Yakın bir zaman diyorlar, sabırsızlanıyorum yahu.

Kimse bir tarih veremez ama yeni bir güncelleme gelmeden Jailbreak gelmez.

Hangi ayda kırılacağına dair bir tarih vereyim mi? Benim tahminim.

Kimse bir tarih veremez ama yeni bir güncelleme gelmeden Jailbreak gelmez.

Bak şimdi kanki 8.50 beta süreci 5 Mart'ta (2021) basladi ve 1.5 ay sonra 8.50 çıktı. 31 Temmuz'da 9.00 beta asamasi basladi ve 1.5 ay sonra 9.00 çikti. 9.50 betasida 9 Şubatta basladi ve tahminimce 20-30 Mart tarihinde gelecek, "9.00" 16 Eylül'de çikti ve 3 ay sonra kirildi eger bu şekil olursa Haziran'da Jailbreak gelir benim tahminimce inşallah böyle olmaz

Kanka senin dediğinle yola çıkarsak 9.50 sürümünün o tarihlerde gelmesi olur 9.00 16 Eylül'de çıktı ve 12-13 Aralık gibi yani 3 ay sonra kırıldı 9.03 ise 1 Aralık'ta çıktı bence 9.03 jailbreak, 9.00 nasıl 9.03 sürümü çıktıktan 10 gün sonra yayınlandıysa 9.03 jailbreak de 9.50 sürümü yayınlandıktan kısa bir süre sonra yayınlanır diye düşünüyorum.

İnşallah öyle olur, 1-2 resmi haber gelse iyi olurdu ama şuanlik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…