PlayStation 4 9.03 Jailbreak mi Geliyor?

Beta aşamaları tamamlanmak üzere, gelmesi yakın.
Rus hackerler kırma işlemi için daha fazla zaman harcamaya basladi son olaylardan sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beta aşamaları tamamlanmak üzere, gelmesi yakın.
Rus hackerler kırma işlemi için daha fazla zaman harcamaya basladi son olaylardan sonra.

Son olaylar derken nedir acaba? Son zamanlarda medyayı takip etmiyorum.

Son olaylar derken nedir acaba son zamanlarda medyayı takip etmiyorum

Araştırdım ve birkaç haber buldum. Sony Rusya'daki satışları askıya aldı ve PlayStation Store kullanımları da engellenmiş. Yeni çıkan oyunları oynamak için 9.03 için Jailbreak yapmaları gerekecek. Bu bizim için iyi bir haber.

Son olaylar derken nedir acaba? Son zamanlarda medyayı takip etmiyorum.

Araştırdım ve birkaç haber buldum. Sony Rusya'daki satışları askıya aldı ve PlayStation Store kullanımları da engellenmiş. Yeni çıkan oyunları oynamak için 9.03 için Jailbreak yapmaları gerekecek. Bu bizim için iyi bir haber.

Aynen kanki, ve bir yayinci video paylasti 4 saat önce falan o da diyor 9.50 gelince hemen 9.03 Jailbreak gelecegine inaniyorum ve soranlara yakında diyor.

Yeni haberler var.

Yeni haberler var

PlayStation 5 veya 4 olduğu bilinmiyor ancak bir hacker Sony'den ödül kazandığını açıkladı. Bu umarım PlayStation 4 içindir. Eğer 4 içinse yakında Jailbreak geliyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20220312_003917.jpg
    IMG_20220312_003917.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 55
Yeni haberler var.

PlayStation 5 veya 4 olduğu bilinmiyor ancak bir hacker Sony'den ödül kazandığını açıkladı. Bu umarım PlayStation 4 içindir. Eğer 4 içinse yakında Jailbreak geliyor.

Kanki ben de tam bunu yazacaktim😄 Evet yakında geliyor. Tahminimce 9.50'den hemen sonra yayınlayacak veya 18 Mart söylentisi doğrudur.

Yeni haberler var

PlayStation 5 veya 4 olduğu bilinmiyor ancak bir hacker Sony'den ödül kazandığını açıkladı bu umarım PlayStation 4 içindir eğer 4 içinse yakında Jailbreak

Tamam anladim, PS5 için bu, PS4 olsa paylaşmazdı bu şekil.

Kanki ben de tam bunu yazacaktim😄 Evet yakında geliyor. Tahminimce 9.50'den hemen sonra yayınlayacak veya 18 Mart söylentisi doğrudur.

Ama 6 ay önce aldığı ödül PlayStation 4 üzerinden ve tekrardan kazanmaktan dolayı mutlu olduğunu söylüyor umarım PS4 içindir çünkü artık sabırsızlanıyorum 😁

Aslında şimdi bi düşündüm de Jailbreak 9.00, 9.03 güncellemesinden 1 hafta sonra geldi ve geçtiğimiz günlerde PS5 sistem güncellemesi geldi aldığı ödül PlayStation 5 için olabilir 🥺
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Twitter'da gezerken böyle birşey buldum. Jailbreak çalıştığını ve ilerleyen günlerde bir beta yayınlayabileceğini söylüyor. Ama PS4 yada PS5 olduğunu bilmiyorum. PS4 ve PS5 için jailbreak aynı anda çıksa ne güzel olurdu 😍

Ama 6 ay önce aldığı ödül PlayStation 4 üzerinden ve tekrardan kazanmaktan dolayı mutlu olduğunu söylüyor umarım PS4 içindir çünkü artık sabırsızlanıyorum 😁

Aslında şimdi bir düşündüm de Jailbreak 9.00, 9.03 güncellemesinden 1 hafta sonra geldi ve geçtiğimiz günlerde PS5 sistem güncellemesi geldi aldığı ödül PlayStation 5 için olabilir 🥺
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Twitter'da gezerken böyle bir şey buldum. Jailbreak çalıştığını ve ilerleyen günlerde bir beta yayınlayabileceğini söylüyor. Ama PS4 ya da PS5 olduğunu bilmiyorum. PS4 ve PS5 için Jailbreak aynı anda çıksa ne güzel olurdu 😍

Kanki o bahsettiği goldhen 2.2 olabilir ve bazı kişilerden PS5 ve 9.03 aynı mantıkta biri kırılsa diğeri de kırılır deniyordu, 9.50'nin gelmesine de az kalmışken bir ihtimal umutlandiriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı