Ben hepsini kapattım Garanti olsun diyeBu seçenekler seçiliyken otomatik güncelleme yapmaz değil mi? En alttakini de mi kapamam lazım?
Thefolow kullandığı her hangi bir sosyal medya hesabı var mı bulamadım da ben
Yapmaz, lakin güncelleme var mı diye kontrol ederseniz otomatik indirmeye başlıyor.Bu seçenekler seçiliyken otomatik güncelleme yapmaz değil mi? En alttakini de mi kapamam lazım?
Restart atınca JB gitmiş oluyor evet ama asla güncel sürümlere JB çıkmadığı için Online mümkün değil, ama LAN ağında aynı internet üzerinden arkadaşlarla oynanılır.
Bilmiyoruz ama JB geliştiricisi theflow bir açık bulup Sony'e bildirdi ve bir miktar para ödülü kazandı. Bu açık PS5 için bildirilmemişse, 9.03 veya 9.04 için bildirilmiş ise Sony en kısa zamanda 9.50 çıkaracaktır. 9.50'de bu açık kapatılmış olur ve 9.50 çıktıktan çok geçmeden JB yayınlanır, ve herkes (otomatik güncellemeyi kapatan herkes) mutlu mesut istediği oyunu oynar!
Kanka açık bulup Sony bildirdiği haberini nerede gördün ben bulamadım da varsa link atar mısın?
Kırdıktan sonra bir daha Online oynayabiliyor musun?
Kırmak yeni geldi aklıma ve bir baktım ki 9.03'te kırılmıyormuş. Bende de otomatik güncelleme olunca 9.03'e güncellemiş. Ne kadar sürer tahmini bu sürümün kırılması? Çok uzun sürüyor mu her sürümün böyle kırılması?
1 yıl diyeni gördüm... O kadar uzun sürüyormuymuş ya.
Kırdıktan sonra eğer devkit sürümüne geçersen bir daha oynayamazsın baştan aşağıya System Retail yapmadığın sürece.
Ve 9.03'ün jailbreakının eli kulağındadır büyük ihtimalle kernel exploitide bulundu dün yarın falan gelebilir her şey tamam çünkü host kaldı.
Yani 1 yıl süren illaki olmuştur fakat şu anda sadece 9.03'ün kırılabilmesi için 2 tane açık bulunması gerekiyordu ve onlarda yakın zamanda bulundu bunlar kernel exploit ve webkit exploit.
Yani tek kalan hostu hazırlayıp al azifin bunları kullanması.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.