PlayStation 4 alınır mı?

Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar daha önce hiç oyun konsolum olmadı. Masaüstü bilgisayarım vardı onda Online rekabetçi oyunlar oynuyordum fakat satmak zorunda kaldım şu an için tekrardan bilgisayar alacak bütçem yok 6500TL'ye PS4 Slim buldum günlük iki üç saat stres atmalık hikayeli oyunlar oynamak için alınır mı? İşi mi görür mü?

Herkes konsolun eski olmamasından dert yanmış gibi. Arkadaşımız PlayStation özel oyunu oynayacaksa alınır. Üst düzey oynarsın özel oyunları. God of War The Last of Us vs. oynayacaksan alınır. Konsol eski ama iş görür Türkiye de :) bende 3 var bende 4 almayı düşünüyorum. Genel olarak zaten 5500 gibi fiyattan başlıyor arkadaşlar hiç Letgo sahibinden bakmamış gibi.

Herkes konsolun eski olmamasından dert yanmış gibi. Arkadaşımız PlayStation özel oyunu oynayacaksa alınır. Üst düzey oynarsın özel oyunları. God of War The Last of Us vs. oynayacaksan alınır. Konsol eski ama iş görür Türkiye de :) bende 3 var bende 4 almayı düşünüyorum. Genel olarak zaten 5500 gibi fiyattan başlıyor arkadaşlar hiç Letgo sahibinden bakmamış gibi.

Konsolun eski olmasından değil daha çok performans açısından dert yanıyorlar çoğunlukla 5500 gibi fiyata PS4 Pro bulunabilir mi orası meçhul şu anki piyasa uçuk ayrıca PS3'ten PS4'e geçmek isteyen biri için bu sorun değil ama PC'de yüksek değerlerde akıcı oyun oynamış biri için PS4 Slim kasada oyun keyfi ne kadar akıcı olur tartışılır işte. Bütçe dahilinde hâlbuki yeni nesil konsol alıp yüksek Hertz değerinde yağ gibi akış izlemek varken ekranda kim neden eski sisteme dönsün

Konsolun eski olmasından değil daha çok performans açısından dert yanıyorlar çoğunlukla 5500 gibi fiyata PS4 Pro bulunabilir mi orası meçhul şu anki piyasa uçuk ayrıca PS3'ten PS4'e geçmek isteyen biri için bu sorun değil ama PC'de yüksek değerlerde akıcı oyun oynamış biri için PS4 Slim kasada oyun keyfi ne kadar akıcı olur tartışılır işte. Bütçe dahilinde hâlbuki yeni nesil konsol alıp yüksek Hertz değerinde yağ gibi akış izlemek varken ekranda kim neden eski sisteme dönsün.

Kesinlikle katılıyorum o fiyata Slim bile zor bulunuyor inanılmaz komik. Ben ara sıra PlayStation 3 ilanlarına bakıyorum piyasa değerini öğrenmek için. 3500 nedir ya. Eğer özel oyun oynama gibi niyet yoksa alınmaz zaten. Ve evet hocam yüksek sistemli bir PC'den PlayStation 4 fat veya Slim alınırsa göze batar ekran. PlayStation 4 Pro alınır sadece o da Türkiye şartlarında orta gelirli bir aile taksit ile alabilirse...

Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar daha önce hiç oyun konsolum olmadı. Masaüstü bilgisayarım vardı onda Online rekabetçi oyunlar oynuyordum fakat satmak zorunda kaldım şu an için tekrardan bilgisayar alacak bütçem yok 6500TL'ye PS4 Slim buldum günlük iki üç saat stres atmalık hikayeli oyunlar oynamak için alınır mı? İşi mi görür mü?
Hocam bütçeyi 7-8K civarına çıkarabilirseniz Xbox Series S alın.

Ne günlere kaldık zaten şahsen PS4 hariç tüm konsolları denemiş biri olarak bu zamanda eski konsollara değmeyecek para harcamak mantıksız sizinde böyle düşünceniz varsa dost tavsiyesi dikkat edin araştırıp izleyip öğrenip karar verin bu herkes için böyle benim amacım da insanları kendi bilgim doğrultusunda aydınlatmak sonra pişman olacakları duruma düşmesinler para kolay kazanılmıyor sonuçta sevinerek aldığın üründeki performanstan sonra pişmanlık yaşamak çok rastlanan sıkıntılardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı