berky.akgl
Kilopat
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, 2 gün önce Vatan'dan The Last of Us 2 aldım oyun bugün elime ulaştı tabii yapılması gereken şeyi yapıp CD'yi PS4'üme taktım fakat ilk taktığımda oyun yüklenirken yarısında CE-30005-8 hatası verdi sonra çok az CD'yi temizleyip tekrar taktım ilk CD'yi bu sefer kurdu ondan sonra 2.CD'ye geçmemi söyledi yani play Disc'e geçmemi istedi geçtim oyunun ayarlarını yaptım. Tam başlayacakken de CE-32930-7 hatası verdi. Ondan sonra başka bir oyunda deneyim dedim PES 2015 üzerinde denedim yine PlayStation CD'yi attı. Pes'te olan olay sanırsam 3-4 ay önce de olmuştu bir tek Uncharted 4 CD'sinde böyle bir sorunla karşılaşmadım sizce nedeni ne olabilir ve bu sorunu düzeltmek için ne yapabilirim?
Çünkü sorun The Last of Us 2'de ise 14 gün içinde iade etmek gerekiyor diye biliyorum PS4'ü servise götürsem orada baksalar 14 gün içinde bir rapor sunabilirler mi Ankara'da yaşıyorum.
Ve Vatan'la bu konuyu konuşsam katı mı davranırlar?
Son olarak ben yaklaşık 2 yıl önce PS4'ü merdivenden düşürmüştüm düşürdükten sonra fan sesleri arttı diye hatırlıyorum ve cihazı salladığımda içinden bir parça çıktığını anladım sanki yani salladıkça bir şey hareket ediyordu cihazın içinde.
Çünkü sorun The Last of Us 2'de ise 14 gün içinde iade etmek gerekiyor diye biliyorum PS4'ü servise götürsem orada baksalar 14 gün içinde bir rapor sunabilirler mi Ankara'da yaşıyorum.
Ve Vatan'la bu konuyu konuşsam katı mı davranırlar?
Son olarak ben yaklaşık 2 yıl önce PS4'ü merdivenden düşürmüştüm düşürdükten sonra fan sesleri arttı diye hatırlıyorum ve cihazı salladığımda içinden bir parça çıktığını anladım sanki yani salladıkça bir şey hareket ediyordu cihazın içinde.
Son düzenleyen: Moderatör: