PlayStation 4 fat kasa alınır mı?

Grandvizier

Hectopat
Daha fazla  
PlayStation 4 fat kasa alınır mı? Bilgisayarımla takas edeceğim. PC artık eskisi verimli çalışmıyor. Ben de PlayStation geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçilir mi? PlayStation 1TB, FIFA 23, GTA 5 CD oyunu ve tek kol verecek.

Bilgisayarın özellikleri nedir?

Sadece dediğin oyunları oynayacaksan neden olmasın üzmez? Arada fiyat farkı olması gerek ama bir tık daha ucuz fat kasa diğerlerine göre.

Sadece onları oynamayacağım. Yeni çıkan oyunlarada bakarım GoW, Hogwarts Legacy falan.

Daha önce PlayStation'unuz olmadıysa tabii ki geçilir. Xbox Game Pass sistemi benzeri PlayStation Plus extra alıp yüzlerce oyun(içlerince PlayStation özel oyunları da var) uzun bir süre rahat şekilde oynayabilirsiniz. Şu an fiyatı çok iyi yıllık 400 TL yakın zamanda zam gelmesi bekleniyor.

Bence geçilmez, işlemcin kötü değil ekran kartın bayağı eski ama, ikinci el 2060 gibi bir ekran kartı alsan seni götürür. PS4 eskide kaldı ve güçlü değil.

Bence geçilmez, işlemcin kötü değil ekran kartın bayağı eski ama, ikinci el 2060 gibi bir ekran kartı alsan seni götürür. PS4 eskide kaldı ve güçlü değil.

Hocam öyle bir imkanım yok bilgisayarla takas yapıp alacağım. Günlük kullanım içinde IdeaPad Flex 5 var.

Sadece onları oynamayacağım. Yeni çıkan oyunlarada bakarım GoW, Hogwarts Legacy falan.
GoW 2018 yağ gibi oynarısın. Hogwarts’ı bilmiyorum ama RDR2, TLOU2 gibi oyunlarda aleti özenli kullanman gerek. Öncelikle bunun gibi oyunları açarsan alet aşırı fan çalıştırıyor ve doğal olarak geniş bir alana ihtiyacı oluyor. Artan fan sesini kafana takmazsan eksi bir yönü yok onları da 30 FPS sabit oynarsın.

Geçilmez. Çok güçsüz bir cihaz. PC özgürlüğü yok ayrıca. Sadece PS4'e çıkan oyunları oynayabileceksin, güncel oyun yok resmen. Ekran kartını satıp 2. elden bir RX6600 çektin mi daha iyi olur. Fat kasa da ayrıca sesli çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…