PlayStation 4 fat kasa alınır mı?

GoW 2018 yağ gibi oynarısın. Hogwarts'ı bilmiyorum ama RDR2, TLOU2 gibi oyunlarda aleti özenli kullanman gerek. Öncelikle bunun gibi oyunları açarsan alet aşırı fan çalıştırıyor ve doğal olarak geniş bir alana ihtiyacı oluyor. Artan fan sesini kafana takmazsan eksi bir yönü yok onları da 30 FPS sabit oynarsın.

Özenli kullanman gerek derken anlayamadım.

Geçilmez. Çok güçsüz bir cihaz. PC özgürlüğü yok ayrıca. Sadece PS4'e çıkan oyunları oynayabileceksin, güncel oyun yok resmen. Ekran kartını satıp 2. elden bir RX6600 çektin mi daha iyi olur. Fat kasa da ayrıca sesli çalışır.
Güncel oyun nasıl yok bilmeden yazmasak mı hocam? GoW Ragnarök ve Elden Ring gibi oyunlar çatur çutur çalışıyor alette.

GoW 2018 yağ gibi oynarısın. Hogwarts'ı bilmiyorum ama RDR2, TLOU2 gibi oyunlarda aleti özenli kullanman gerek. Öncelikle bunun gibi oyunları açarsan alet aşırı fan çalıştırıyor ve doğal olarak geniş bir alana ihtiyacı oluyor. Artan fan sesini kafana takmazsan eksi bir yönü yok onları da 30 FPS sabit oynarsın.

RDR2 gerçekten 2018 de PS4 de nasıl bu kadar optimize çalıştırıldı hayret ediyorum. Rockstar çalışanları ruhlarını satmış olmalı 370 saat oynadım ve maksimum birkaç kere kere 30 FPS'den düştüm.

Geçilmez. Çok güçsüz bir cihaz. PC özgürlüğü yok ayrıca. Sadece PS4'e çıkan oyunları oynayabileceksin, güncel oyun yok resmen. Ekran kartını satıp 2. elden bir RX6600 çektin mi daha iyi olur. Fat kasa da ayrıca sesli çalışır.

Daha geçen hafta çıkan Armored Core 6 bile PS4'e geldi hocam.

Elimdeki bilgisayarı sizce ne kadara satabilirim? Güzel fiyata giderse az miktar nakit koyup 4 Pro alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı