Playstation 4 için Battlefield 4 Alınır mı?

~Alfonso~

Centipat
Arkadaşlar savaş oyunlarının en sevdiğim serisi Battlefield. Playstation 4'üm var ve Battlefield'ı almak istiyorum. Hardline değmez dediler ben de Online olarak da çok çok müthiş ve zevkli olduğu için Battlefield 4'ü almayı düşünüyorum önerir misiniz? Oynayan varsa PS4 sunucuları ne alemde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba bf serisinin v dışında bütün oyunlarını kapsayan (ps4 için) paketi aldım ben aldığımda 600 tl bandındaydı ama şuan bf 4 fiyatı hakkında bir fikrim yok oyuna gelirsek hardline ona göre 3 kat daha fazla zevk verdi sunucuların reytingi çok düşük diyebiliriz yani çok az insan oynuyor hikaye kısmı hoş ama bence hardline daha zevkli ps4 için daha fazla haz verdi bana
Ama diyosan ki ben online oynucam ozaman paraya kıyıp 1 yada v al ozaman gerçekten zevk alırsın kardeşim

Öncelikle merhaba bf serisinin v dışında bütün oyunlarını kapsayan (ps4 için) paketi aldım ben aldığımda 600 tl bandındaydı ama şuan bf 4 fiyatı hakkında bir fikrim yok oyuna gelirsek hardline ona göre 3 kat daha fazla zevk verdi sunucuların reytingi çok düşük diyebiliriz yani çok az insan oynuyor hikaye kısmı hoş ama bence hardline daha zevkli ps4 için daha fazla haz verdi bana
Ama diyosan ki ben online oynucam ozaman paraya kıyıp 1 yada v al ozaman gerçekten zevk alırsın kardeşim
Bf 4 anlık 84 tl.online oynamak istiyorum fakat helikopterli arabalı vs olacak.1 de göremedim helikopter araba vs tarzı seyleri.
Ayrıca bf1 indirimde 30 küsür tl olması gerek.

Buda senin şansın kaçırma derim
Bf 1 de savaş uçakları arabalar tank vs var
Bf de araçlar silah mantıkları çok değişmez performans oynanış ve görünümler değişir yani bf 1 göreceğini v dede görürsün hardline bf ile pek alakası olmayan farklı bir tür denemeni öneririm imkanın varsa

Buda senin şansın kaçırma derim
Bf 1 de savaş uçakları arabalar tank vs var
Bf de araçlar silah mantıkları çok değişmez performans oynanış ve görünümler değişir yani bf 1 göreceğini v dede görürsün hardline bf ile pek alakası olmayan farklı bir tür denemeni öneririm imkanın varsa
O da 23 tl ama hirsiz polis beni pek sarmaz 😁 fakat almayı da düşünüyorum açıkcası çelişiyorum
Hocam lütfen bakar mısın.hardline standart sürümü 22 tl alınır mı bf 1 36 tl bunu da göz önünda bulundurarak eğer alınır dersen alıcam dışarıdayım.

Son düzenleme:
Battlefield 4 sunucuları neredeyse Battlefield 1 sunucuları kadar oyuncu çekiyor. Bu yüzden almanı öneririm. Ama yine de indirim zamanlarını beklesen iyi olur, 84TL'lik oyunu 22TL'ye alabilirsin.

Bende yüklü ve sunucular BF4'ten sonra çıkan seriler henüz yokkenki kadar yoğun değil. Arkadaşın dediğine katılmıyorum kesinlikle. Eskiden aynı haritada birçok sunucu vardı ve hatta Türk sunucusu falan da çıkıyordu aradan. Ama ben hiç görmedim bu aralar. Bu arada eskiden dediğim 2 - 3 yıl öncesi falan. Artık eskisi kadar dolu değil online'ı. He dolular var ama parmakla gösterilecek kadar. Fakat şuna katılıyorum. İndirimi bekle daha da iner o.

Arkadaşlar savaş oyunlarının en sevdiğim serisi Battlefield. Playstation 4'üm var ve Battlefield'ı almak istiyorum. Hardline değmez dediler ben de Online olarak da çok çok müthiş ve zevkli olduğu için Battlefield 4'ü almayı düşünüyorum önerir misiniz? Oynayan varsa PS4 sunucuları ne alemde?

Şu an BF4 ile BF5 aynı fiyatta ama BF5 319 TL'den 84 TL'ye düşmüş durumda, BF4 ise indirimde değil ve 84 TL. Normal şartlarda BF4'ü önerirdim ama BF5 84 TL düşmüşken BF4 almak saçma olur biraz. Sana önerim şimdi BF5'i al ardından BF4 indirime girince uygun fiyata BF4'ü de alırsın. Ben güncel olarak BF5'i oynamaktayım ve gayet eğlenerek oynuyorum, Pişman olmazsın.(BF5 sahibi değilsen)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı