Kral şimdi şunun cevabını arıyorum ben PlayStation 5'ime PS4 sürümü indiriyorum şu an GTA Online girebilir miyiz (önceden girdim GTA Online)
Kral şu an indirdim oynadımda bu kasma sorununu nasıl halledeceğim? Baktım herhangi bir Graphics ayarı yok. Default ayarlardan kısıp yapma şansımız var mı?
Aynı sorunu yaşıyorum. PS5'e geçtim ve GTA gitti. Bütün arkadaşlarım PS4'te oynuyor ve PS4 sürümü 600 TL iken PS5 sürümü 200 tl. Denediyseniz oluyor mu çünkü 15 FPS bir sürüme 600 TL vermek istemiyorum.Öncelikle arkadaşım ile ben GTA Online oynamaya karar verdik o PS4 sürümünde ben PS5 sürümünde olmayınca ben PS4 sürümü aldım. GTA Online oynayabilir miyiz beraber?
merhabalar bende ps4 var arkadaşımda ps5 biz ps4 surumunu indirmeyi bulamadıkda yardımcı olabilirmisinÖnceden PlayStation 5 sürümü ile Online girdim. Arkadaşımla oynayamayınca PlayStation 4 sürümünü alıp indirmeye koydum.
Ps Store’dan girip Sürüm Seçin’e basıp ordan Ps4 sürümünü seçebilirsinizmerhabalar bende ps4 var arkadaşımda ps5 biz ps4 surumunu indirmeyi bulamadıkda yardımcı olabilirmisin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.