PlayStation 4 mü 5 mi almalıyım?

1) 120 FPS oynayabilirsiniz cogu oyunu

Çok güzel yazmışsınız ve katılıyorum. PS5 kullanıcısıyım ve kesinlikle PS5 alınmasını öneriyorum. Sadece sormak istediğim gördüğüm kadarıyla 120Hz oynayabildiğiniz oyun sayısı iki elin parmak sayısını geçmiyor. Hangi çoğu oyundan bahsediyoruz?

Zengin değilseniz PS almanızı önermem oyun fiyatları olsun PS Plus olsun çok pahalı.
Bence PC toplamalısınız.

Hala su ezberi ve kafayi degistirmediniz. PS kalitesinde PC ilk kurulum maliyeti kac lira. Aradaki fark ile kac oyun alinir bir dusunun. Optimizasyon, bir yigin ayarla ugrasma, verimsizlik( verimsiz arayuz, verimsiz ve guc somuren isletim sistemi ve yapi)sorunlarini ekle. Kisa sürede upgrade yapma zorunluluklarini ekle. Sadece oyun oynamak icin PC alan ciddi ahmaktir. Oyunsa amacin pstation al keyfine bak.
Bu 30-60-120 FPS geyiklerinede cok takilma. Rekabetci ve sikici PUBG vb. oyunlar disinda 60-120 0 kadar da onemli degil. Bircok oyunuda 60 FPS'ye yakin oynarsin PS'de.

Fifa oynamayı seven birisiyim. 3060 laptoptum vardı 4k 60fps alamadım TV'de. Normalde en son ps1 oynamıştım konsola hiç ilgim yoktu. Bu olaydan sonra 17-18 e maliyet ettiğim bir üründen 4k 60fps alınca bağımlısı oldum ) Cidden optimizasyon olayı ayrı bir dünya...

Arkadaşlar PS5 te kablosuz kol diye bir seçenek yok mu? Tüm seçeneklerde kollar kablolu mu? Ayrıca DualSense nedir, kol ile alakalı bir durum sanırım ve şarj istasyonları ne işe yarar kolları mı şarj ediyor cihazı mı? Şarj istasyonu olmayanları olumsuz neler bekliyor?

@Famronty @poyriho @Ardagdk23 @Thomas Tommy Angelo

Son düzenleme:
Dualsense Ps5'in kontrolcüsünün ismi. Orijinal Dualsense kolların hepsi kablosuzdur. istersen kablo ile de kullanabilirsin tabi. Şarj istasyonu kablo olmadan şarj ediyor diye biliyorum. Şarj istasyonu olmadan da şarj edilebiliyor yani.

Yani alacağım PS5' DualSense yoksa kollar kablolu demektir öyle mi? Ben özellikle kablosuz kol istiyorum zira TV ile koltuğum arasında 4-5 metre kadar mesafe var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…