PlayStation 4 mü 5 mi almalıyım?

Arkadaşlar merhaba,

Playstation hakkında neredeyse hiç bilgim yok. Sorularım var cevaplarsanız memnun olurum. Bütçe belirtmiyorum çünkü ne alacağıma sizlerin cevapları doğrultusunda karar vereceğim. Sıfır ve ikinci el ürünlerin hepsine şuan yakınım yani hangisi uygunsa onu alabilirim. Şöyle ki kendimi zorlasam şuan taksit ile sıfır PS5 alabilirim ancak bilgim olmadığı için belki de gerek yoktur diyorum. Belki ikinci el alacağım bir PS4 bile beni tatmin edecektir. Sorularım şu şekilde;

1. Çok güzel bir televizyonum var hal böyle iken PS4 ile yeterince eğlenebilir miyim yani tatmin eder mi grafik olarak yoksa PS5 bile eskide kalmaya başladı alacaksan 5 al der misiniz?
  2. Sürüm, model ve çeşitleri hakkında sıfır bilgiye sahibim. Mesela PS4 kaça ayrılıyor, slim diye bir şey gördüm internette. Ayrıca disk kapasitesi var sanırım 500GB-1TB şeklinde. Ben Playstation cihazlarına CD takılıp oynanıyor diye biliyordum bu disk kapasiteleri ne işe yarıyor?
  3. PS4 ve PS5 çeşitleri nelerdir? Sürüm nedir, ne işe yarar?
  4. Hangisi nereden alınır, hangi platformlar ve siteler uygundur?
  5. Oynamak istediğim oyunlar COD tarzında silah oyunları ve Uncharted, Lara Croft tarzı macera oyunları. Bunlar için sorularımı baz alarak bana ne önerirsiniz değerli arkadaşlarım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
ps4 ve ps5 kullanan biri olarak ps5 le grafik açısından bayağı bir fark var.ps4 aynı zamanda 10 yıllık bir cihaz. ama tabii işin maddi bir boyutu da var. Yurt dışı alabiliyorsan yurtdışı al

Xbox series x daha pahalı.

Bide game pass aylık 80 TL yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
Cok çok özür diliyorum hemen siliyorum mesajımı. Lütfen kusuruma bakmayın arkadaşlar.

Hocam rica edersem yanlis bilgi diye raporlayabilir misin? Mesaj silme kısmını bulamadım. Düzenleme tuşu da yok.

Hocam kusura bakma abarttım fakat sen digital sürümü göstermişsin fakat ben CD li versiyondan bahsetmiştim . Oda daha ucuz olabilir fakat bu kadar fark olmaz

Cok çok özür diliyorum hemen siliyorum mesajımı. Lütfen kusuruma bakmayın arkadaşlar.

Hocam rica edersem yanlis bilgi diye raporlayabilir misin? Mesaj silme kısmını bulamadım. Düzenleme tuşu da yok.

Hocam kusura bakma abarttım fakat sen digital sürümü göstermişsin fakat ben CD li versiyondan bahsetmiştim . Oda daha ucuz olabilir fakat bu kadar fark olmaz
Sorun değil hocam ps5'in cd'li sürümü series x'den daha ucuz.

Xbox series x 20 bin TL ama ps5( cd girişli) 17500.

Online oynamak için ayda en az 170 TL yeni çıkan oyunlar 1500 tl mesela bunlar pahalılık değil mi ?
Hocam diğer platformlarda 1500 değil mi? Sadece ps de zamlad hızlı geliyor. O online olayı xbox da da var. Şaşırılacak bir konu yok.

Hocam diğer platformlarda 1500 değil mi? Sadece ps de zamlad hızlı geliyor. O online olayı xbox da da var. Şaşırılacak bir konu yok.
Xboxta daha yeni zam geldi.Playstationda en yüksek abonelik 305 lira xboxta 120 lira.Xboxta zaten zamlar daha önce geldi.
Xboxtada online olayı var ama 120 tl full paket
PlayStationda 170 tl 3 oyun ve online.

Bence en iyisi bir PS4 Pro alıp kırmaktır.(oyunları bedavaya indirmek için yeni bir işletim sistemi atmak)yani hem oyunlar bedava hem performansı PS4 normal kadar kötü değil + hemen hemen bütün oyunları rahat açıyor.

İlla ps mi almak istiyorsun? Önerim xbox konsollarına da bakman olacak. Gamepass ile xbox konsolu harika bir ikili olurdu. Ben konsol alacak olsam kesinlikle xbox konsollarını tercih ederdim. Ama ps istiyorsan, önerim ps4 pro olur. Ps5 almak için pek bir neden yok. Ps4 pro performans olarak 4 ve 5 in arasında kaldığı için ben ps alacak olsam ps4 pro tercih ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı