PlayStation 4 mü 5 mi almalıyım?

Hocam 4 yıl sonra gelse ne olur? Bir oyunu oynayabilmek için 4 yıl mı bekleyeceğiz TLOU 2 2020 yapımlı oyun 2 yıl sonra geleceğini düşünürsek oyun çıkımından 4 yıl sonra gelmiş olacak şimdi milet bir oyunu oynamak için 4 yıl abonelik mi alacak ya da sen bir oyunu sırf aboneliğe gelecek diye 4 yıl bekler misin ben demiyorum çıktığı ilk gün gelsin zaten zarar ederler ama Max 2 yık sonra gelse süper olurdu mesela.( 4 yazan yerleri 5 diye okuyun kendimizi 2022’de sandım düzeltmeye de üşendim)

Ben beklerim. Oyun ilk satsın adamlar kâr elde etsin öyle gelsin. Acele yok. İlk günden gelirse ps oyunlarının kalitesi düşer. Servis oyununa dönüşür. Bir mantığı kalmaz hocam.

Temiz cihaz bulursanız sevdiğiniz oyunlarla beraber satan kişilere bakın. Oyun fiyatları inanılmaz pahalı çünkü. PS Plus da alınmaz artık.

Temiz cihaz bulursanız sevdiğiniz oyunlarla beraber satan kişilere bakın. Oyun fiyatları inanılmaz pahalı çünkü. PS Plus da alınmaz artık.
Bence plus alınmıyosa ps de alınmaz online oynayamadıktan sonra çeşitli kütüphaneye erişemedikten sonra çok az seçenek kalıyor zaten.

PS5'e ozel oyun yok ki ne varmis soyle bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…