PlayStation 4 mü 5 mi almalıyım?

Direk playstation camia'sı icin demistim ben yani playstation 4 de dahildi bu lafıma fakat siz ikiniz bunu bile bilmiyorsunuz birde gülücük atiyonuz sanki ben cok kuduruyorum dimi
Adam PlayStation 5 için çıkan özel oyun yok demiş PlayStation 4 ü katan sensin biz mi bilmiyoruz ?

Biz ps5 konuşuyoruz kimse de ps exc yok demedi ps 5 exc yok dedi.Oyüzden ps4 katmayacaksın.
Yanlış konuşmuyorum playstationda exc. Oyunlar var dememin sebebi arkadaş boş konsol dedi o yüzden boş olmadıgını en azından böyle özel seylerin oldugu ile ilgili kücük bi örnek verdim evet cevap yazdıgım adam da var dedi fakat sonrasında konsola boş dedi ben konsola boş demeden exc var dedim

İnsanlarla tartişmaya girmek icin elinizden geleni yapıyorsunuz resmen ayrıca ben yanlış konusmuyorum sen tartişmanın uzaması icin cok ugrasıyorsun

Yanlış konuşmuyorum playstationda exc. Oyunlar var dememin sebebi arkadaş boş konsol dedi o yüzden boş olmadıgını en azından böyle özel seylerin oldugu ile ilgili kücük bi örnek verdim evet cevap yazdıgım adam da var dedi fakat sonrasında konsola boş dedi ben konsola boş demeden exc var dedim

İnsanlarla tartişmaya girmek icin elinizden geleni yapıyorsunuz resmen ayrıca ben yanlış konusmuyorum sen tartişmanın uzaması icin cok ugrasıyorsun
Sen bu cevap yazdığın kişiye fazla dinleme. Xbox gamepass ile kafayı bozmuş. Ps nin sevdiği tarafına bile gamepassden dolayı laf ediyor.

Ps nin en sevdiğim tarafı diye bişey yokki her tarafı kötü iyi oyun yapıyolar onuda 1500 liradan satıyolar
Hocam 1500 tl dediğin kaç dolar yapıyor haberin var mı? Spiderman 2 yurtdışında 70 dolar. Burda kaç dolar? Yİne ucuz. Daha pahalı değil ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı