Playstation 4 mü Toplama Bilgisayar mı ?

Playstation 4 mü, Toplama bilgisayar mı ?

• Oy verenlerin toplamı
    12
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tamamen zevk meselesi. Biraz da ihtiyaç. Ben PS1 ve PS2den sonra PS almadım mesela. Çünkü PS oyunları ülkemiz açısından o kadar pahalı ki, neredeyse iki oyun fiyatına yeni bir ekran kartı alırsınız. Aslında birazda amaçlar önemli. Teknolojiyi seviyorum, parça değiştirmekten hoşlanıyorum diyorsanız o zaman bilgisayara yöneleceksiniz. Yok ben rahata alışık adamım, koltuğa yayılıp keyfime bakacağım, parada sorun değil diyorsanız o zaman aradığınız şey PS. Yani tamamen kullanıma dayalı. Oyun fiyatları ile başa çıkabilecekseniz PS4 size rahat bir kullanım sunar. Fakat şunu sakın unutmayın; Steam indirimleri gibi indirimleri PS platformunda rüyanızda göremezsiniz. Ben öğrenci bakış açısıyla bu şekilde bakıyorum olaya. Ama parayı çuvalla kazanan birisi olsam PS4 alıp keyfime bakardım.

Ben körü körüne PC denmesine karşıyım. Bütçen yoksa sürekli donanım alamıyorsan PS alacaksın. Kırılır yakında oyunları da bedavaya getirirsin ama orijinal oynayamazsın tabiki. Allah beni kahretsin diyen arkadaşınıza da 8 yıl önceki PC ile 8 yıl önce çıkan PS3'ün oyun performansını karşılaştırın o zaman ne diyecek bakalım. Uzun ömürlülük konusunda PS tercih edin. Zevk vermediğine de inanmıyorum. Dışarıdan bakılınca öyle gözüküyor ama alışınca çok iyi keyif alırsınız. Belki her oyunu PC kadar iyi grafiklerde oynatmaz, belki birkaç sene sonra daha düşük grafiğe alırlar seviyesini ama asla kasma donma problemi olmaz. Birde PC'de düşünün. GTX 780'i bile 8 yıl sonra dışlarsınız.

Ben körü körüne PC denmesine karşıyım. Bütçen yoksa sürekli donanım alamıyorsan PS alacaksın. Kırılır yakında oyunları da bedavaya getirirsin ama orijinal oynayamazsın tabiki. Allah beni kahretsin diyen arkadaşınıza da 8 yıl önceki PC ile 8 yıl önce çıkan PS3'ün oyun performansını karşılaştırın o zaman ne diyecek bakalım. Uzun ömürlülük konusunda PS tercih edin. Zevk vermediğine de inanmıyorum. Dışarıdan bakılınca öyle gözüküyor ama alışınca çok iyi keyif alırsınız. Belki her oyunu PC kadar iyi grafiklerde oynatmaz belki birkaç sene sonra daha düşük grafiğe alırlar seviyesini ama asla kasma donma problemi olmaz. Birde PC'de düşünün. GTX 780'i bile 8 yıl sonra dışlarsınız.

Hocam niye grafik yönünden bakıyorsunuz olaya? Ben tamamen kontrol olarak bakıyorum. FPS oyunları konsolda cinnet geçirtiyor. İmleci hemen denk getiremiyorsunuz. Anlayacağınız benim sıkıntım fare-klavye ile gamepad arasındaki oynanabilirlikte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı