PlayStation 4 mü Xbox One X mi?

Bence bilgisayarcıya gitmeden önce burada konu açıp neyi alıcağını kestirirse daha iyi parçalarla toplar.

Bütçeyi 4000 civarına çekebiliyorsanız Series S en iyisi olacaktır bence 1080p için. Hem yeni nesil hem Xbox game pass var. Özel oyunu olmaması eksi yanı.
Series S de oynayabileceğim oyunları One X de de oynayabilirim sanırım. Series S ne zaman çıkmıştı ki?

Bence konsolda şu an 7-8 bine çıkılmayacaksa en mantıklısı Xbox Series S ve yanına Game Pass aboneliği. PlayStation'ın mantıklı olduğu kısım özel oyunları alıp, fazla oyun almayıp, elinizdeki oyunları uzun süre oynamaktır.
Diğer taraftan bilgisayarda konsoldan farklı olarak internet kullanımı (daha akıcı), ofis işleri, oyunlara mod kurmak ve oyun fiyatlarının konsollardan ucuz olması gibi avantajlar var.
Sonuç olarak, elinizde idare edecek bir bilgisayarınız varsa ve fazla bütçe ayırmayacaksanız Series S ve Game Pass mantklı geliyor.

Bence bilgisayarcıya gitmeden önce burada konu açıp neyi alıcağını kestirirse daha iyi parçalarla toplar.
Ben hiçbir yere sormadan bilgisayarcıya gidip bir PC topladım.

RAM: 8GB
EKRAN KARTI: NVİDİA GTX 950
İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS 10 PRO 64X BİT

Ve bunların hepsini 2500 TL'ye topladım

Ancak yeni nesil oyunları kaldırabilen bilgisayarlar da 7bin TL den başlıyor, onun yerine 3bine konsol alır oynarım yeni nesil oyunları.

Ben hiçbir yere sormadan bilgisayarcıya gidip bir PC topladım.

RAM: 8GB
EKRAN KARTI: NVİDİA GTX 950
İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS 10 PRO 64X BİT

Ve bunların hepsini 2500 TL'ye topladım
İşlemci,anakart vb. dahil miydi?
Ancak yeni nesil oyunları kaldırabilen bilgisayarlar da 7bin TL'den başlıyor, onun yerine 3bine konsol alır oynarım yeni nesil oyunları.

Stok sorunları olmasa 1080p odaklı çok güzel bir PC toplanır ama işte çip sorunu var.

Series S de oynayabileceğim oyunları One X de de oynayabilirim sanırım. Series S ne zaman çıkmıştı ki?

Series S yeni nesil konsollardan biri. 2020 sonuna doğru çıktı. Daha önünde çok uzun zaman var. One X ise eski nesil bir konsol. Desteği Series S'ten daha erken bitecektir. PS4 alınabilir belki özel oyunları için fakat eğer 4000 civarına çıkabilecekseniz sakın One X almayın Series S daha mantıklı.

Crack indirilebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…