Michael_Myers
Centipat
Grafik açısından nasıl olur? Bilgisayar kadar iyi olur mu?
PS4'e göre daha akıcı ama bir türlü ısınamadım ben Xbox'a maalesef.
Grafik açısından nasıl olur? Bilgisayar kadar iyi olur mu?
Xbox Series S, bilgisayarımdan daha uzun ömürlü olur mu?PS4'e göre daha akıcı ama bir türlü ısınamadım ben Xbox'a maalesef.
GTA 6 PC'ye de çıkacaktır illaki. Ama benim ekran kartı bu oyunun altından kalkabilir mi şüpheliyim. Eğer oynatırsa Xbox Series S almanın çok da bir esprisi kalmıyor. Ama Xbox Series S bilgisayarımdan daha uzun ömürlü olacaksa konsol almak mantıklı.
Series S nasıl peki hocam? RTX 3060 kadar performans verir mi?Yetersiz. Oynayamıyom var ama![]()
PS5 alamam. Konsol daha taşınabilir bir cihaz olduğu için istemiştim. Ancak grafikler o kadar kötü gelecekse almaya değmez gibi. Ama o fiyata da başka bir taşınabilir cihaz bulmak çok zor.RTX3060 ekran kartına sahip birisin, Series S senin için PS3 kalitesinde gözükür. İlla konsol istiyorsan bence PS5 al.
Merhaba, bilenler bilir eskiden bir PS4'üm vardı ama donanımsal bir problemden ötürü yanmıştı. Ama konsoldan memnundum. Ancak yıl 2021'di, o dönem de performansı fena değildi. Şu anda taşınabilir bir cihaz almak istiyorum. Yani masaüstü sistemini çok fazla taşıyamıyorum. Şu anda da sürekli şehirler arasında kısa sürelerde git gel yapıyorum. 2. el olarak alınır mı bu konsol? Yeni oyunlarda performansı nasıldır? FPS değerleri çok mu düşük olur?
RTX3060 ekran kartına sahip birisin, Series S senin için PS3 kalitesinde gözükür. İlla konsol istiyorsan bence PS5 al.
PS4'te FIFA 24 kasıyor diyorlar zaten 25IDE almaz büyük ihtimalle 2013 konsolu eski onun yerine Series S almak daha mantıklı hem Microsoft'un oyunları da var Xbox'ta PC'deki arkadaşlarınla Microsoft oyunlarını Online oynayabilirsin.
PS3 kalitesi mi?
Series S 4K 120FPS destekliyor ayrıca ikinci elde PS4'e 7K vereceğine Series S'e 8.5k versin daha iyi ayrıca güncel bir konsol PS4'ün 1-2 sene sonra desteği kapanır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.