PlayStation 4 Pro çok geç ekran görüntüsü alıyor

erdenet

Hectopat
Oyunlarda Share tuşuna basılı tuttuğumda ekran görüntüsünü çok geç alıyor. O sahneyi ekran görüntüsü alacağım mesela bekle ki alsın. Bir de oyun kolundaki Share düğmesi çok temiz kullanmama rağmen basarken zorlanıyor. Bu düğmeyi nasıl temizlersem Options gibi düzgün basar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsolunuzda açılırken, menü arayüzündeyken veya oyunlarda arada donma kasma gibi sorunlar oluyor mu?
Hayır, sadece konsol bazen çok sesli ve sıcak çalışıyor. Bu konu hakkında da birden aklıma şöyle bir fikir geldi. Bilgisayalarda grafik ayarı düşürebiliyoruz ama PlayStation'da böyle bir özellik var mı bilmiyorum. Demin bir yerden gördüm, 4k dan 1080p ye mi düşürsem diyorum.

Hayır, sadece konsol bazen çok sesli ve sıcak çalışıyor. Bu konu hakkında da birden aklıma şöyle bir fikir geldi. Bilgisayalarda grafik ayarı düşürebiliyoruz ama PlayStation'da böyle bir özellik var mı bilmiyorum. Demin bir yerden gördüm, 4K'den 1080P'ye mi düşürsem diyorum.

Alakası yok onunla, zaten PS4 4 k veremiyor bildiğim kadarıyla, eski nesil bir konsol, normal olabillir yaşadığınız şey.

Hayır, sadece konsol bazen çok sesli ve sıcak çalışıyor. Bu konu hakkında da birden aklıma şöyle bir fikir geldi. Bilgisayalarda grafik ayarı düşürebiliyoruz ama PlayStation'da böyle bir özellik var mı bilmiyorum. Demin bir yerden gördüm, 4k dan 1080p ye mi düşürsem diyorum.
Dediğiniz ayarı deneyip aynı oyuna girip ekran görüntüsü almaya çalışın hocam muhtemelen problem oyunların ağırlığındandır eski nesil kaldığı için, ağır bir oyundaysanız farklı daha küçük bir oyuna girip ekran görüntüsü alıp hızını karşılaştırın.

Dediğiniz ayarı deneyip aynı oyuna girip ekran görüntüsü almaya çalışın hocam muhtemelen problem oyunların ağırlığındandır eski nesil kaldığı için, ağır bir oyundaysanız farklı daha küçük bir oyuna girip ekran görüntüsü alıp hızını karşılaştırın.
Diskin doluluğu ile alakalı olabilir mi? Çünkü ben her şeyi ekran görüntüsü alırım. Muhtemelen baya bir ekran görüntüsü vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı