PlayStation 4 Pro vs. Xbox Series S

Bence Xbox SS alınmalı çünkü o konsol 10 yaşında ömrü doldu bana kalırsa ve senin sorularına gelecek olursak ithalatçı ve Discord'un verdiği Game Pass'i kullanacağım.

Teşekkür ederim cevaplarınız için birkaç araştırma daha yapıp ona göre seçimimi yapacağım.
Bence Xbox SS alınmalı çünkü o konsol 10 yaşında ömrü doldu bana kalırsa ve senin sorularına gelecek olursak ithalatçı ve Discord'un verdiği Game Pass'i kullanacağım.
İthalatçıda garanti düşük çıkabiliyormuş veya ürün hasarlı defolu gelebiliyormuş ürün gelince güncelleme yapar mısınız?

PS3 piyasası hala ölmediğine göre PS4 Pro elinizde kalacak bir konsol değil. İllaki satılır.

Microsoft her ürüne 1 yıl global garanti veriyor yani her türlü garantisi var TR'lerde 2 yıl iken bunda 1 yıl.

PS3 piyasası hala ölmediğine göre PS4 Pro elinizde kalacak bir konsol değil. İllaki satılır.
O yönden içim rahatladı açıkçası teşekkür ederim

Microsoft her ürüne 1 yıl global garanti veriyor yani her türlü garantisi var TR'lerde 2 yıl iken bunda 1 yıl.
Anladım hasarlı çıkma durumu olmaz inşallah sizde hangi satıcıdan aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…