Daha önce PS exc oynamadıysanız 2.el PS4 alın oyunları bitirin sonra xboxa geçin.
Xbox Game Pass 2 yıllık falan alabildiniz mi bir de ithalatçı garantili mi aldınız.
Bir yandan da bu düşüncedeyim PS Plus'daki oyunlar dikkatimi de çekti aslında PS4 Pro daha uzun ömürlü olur PS4'e göre bence. 6-7 k fiyatlar iyi midir PS4 Pro için sizce?
İthalatçıda garanti düşük çıkabiliyormuş veya ürün hasarlı defolu gelebiliyormuş ürün gelince güncelleme yapar mısınız?Bence Xbox SS alınmalı çünkü o konsol 10 yaşında ömrü doldu bana kalırsa ve senin sorularına gelecek olursak ithalatçı ve Discord'un verdiği Game Pass'i kullanacağım.
PS3 piyasası hala ölmediğine göre PS4 Pro elinizde kalacak bir konsol değil. İllaki satılır.Aslında özel oyunların hiçbirini oynamadım hani o yüzden heves ediyorum fakat ömrünün bitmesi ikinci elde satamaz mıyım dedirtiyor o yüzden kararsızlık yaşamıştım ama uzun süreli olması bakımından xss alacağım sanırım.
Teşekkür ederim cevaplarınız için birkaç araştırma daha yapıp ona göre seçimimi yapacağım.
İthalatçıda garanti düşük çıkabiliyormuş veya ürün hasarlı defolu gelebiliyormuş ürün gelince güncelleme yapar mısınız?
O yönden içim rahatladı açıkçası teşekkür ederimPS3 piyasası hala ölmediğine göre PS4 Pro elinizde kalacak bir konsol değil. İllaki satılır.
Anladım hasarlı çıkma durumu olmaz inşallah sizde hangi satıcıdan aldınızMicrosoft her ürüne 1 yıl global garanti veriyor yani her türlü garantisi var TR'lerde 2 yıl iken bunda 1 yıl.
Teknodeposu diye bir yerden.O yönden içim rahatladı açıkçası teşekkür ederim
Anladım hasarlı çıkma durumu olmaz inşallah sizde hangi satıcıdan aldınız
Anladım hocam hayırlı olsun şimdidenTeknodeposu diye bir yerden.
TeşekürlerAnladım hocam hayırlı olsun şimdiden
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.