PlayStation 4 Pro

Hocam yeni nesil konsollar iyi de series s 1080P 60 FPS 2K 30 galiba ona göre düşünün bence PS 4 Pro native olmasına rağmen harika gözüküyor görüntü unutmadan eğer gerçekten yeni nesile geçmek istiyorsanız şu videoyu izlemeniz tavsiyemdir ve de PS de Türkçe dublajlı oyunlar var abartmıyorum ağzım açık oynadım Uncharted 4'ün giriş kısmında

Bu videoyu bir arkadaşım da izletti bana Series S almak istiyorum deyince. Benim Series S alma isteğim hem yeni nesil olması hem de 30 FPS ray tracing desteklemesi 1080P televizyonum var zaten üstüne çıkamam da. Ray tracing kısmı beni cezbediyor yoksa PS4 Pro daha iyi bence.

Series s öyleyse kaçırmayın derim de şu an ülkemizde fiyatlar çok tuzlu yurt dışından getirebiliyorsan oradan almanı öneririm beni Xbox cezbetmedi oynayacak oyun yok depolama kısıtlı series s için Türkçe oyun yok bu sebeplerden dolayı PS 4 aldım yoksa benim de aklımda vardı series s.

Eskiden 0.el i 1000 TL idi şimdi 2.el 3000 TL bu nedir abi ya.

Öncelikle Hayırlı olsun.
Xbox daha iyi gamepass var diyenler var ama bir oyuna başladınız sonraki ay oyun şaaaak kütüphaneden kalktı ne yapacağız?

Dosya Ekleri

• IMG_20210818_000536.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…