Playstation 4 sahibi olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

emingunes28

Hectopat
Katılım
10 Temmuz 2014
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba adım EMİN. 14 yaşındayım. Şuana kadar hiç bi konsol sahibi olmadım. Olmak istiyorum artık sürekli video izlemekten sıkıldım. GTA 5 videoları, watch dogs videoları falan kutu açılım videoları izliyorum kendimi avutmak için. Google'den bi kaç sonuç arattım ailemi nasıl tatmin edebilirim diye bulamadım. Sizce ailemi nasıl tatmin edebilirim? Derslerim konusuna gelince ben elimden geldiğince ders çalışdım ama olmadı. Yani belki zeki değilim hep çalıştım bi faydasını göremedim ailem belki bana konsol alır diye olmadı. O yüzden şimdiden söyliyim bana burda gelip de ders çalış falan demeyin denedim olmadı.

Hep videolara bakıyorum çocugun babası almış kameraya çekiyor çocuk 10 yaşında ''merhaba arkadaşlar bugun pıleysteyşın 4 ambaksing yapcaz'' falan diyolar. Hani onları görünce çıldırıyorum. Ben aileme nasıl bi şey yaparsam bana playstation 4 alırlar ? Gelirimiz iyi allaha şükür bugun birçok ailenin durumu kötü. Allah onlarında yardımcısı olsun. Neyse konu dağılmasın bir yandan çalışmalı mıyım? Çalış diyosanız nasıl bi işe girebilirim yada ailemi nasıl ikna edebilirim ? Ya da bu forumda bir şey karşılığı bir iş ne biliym bir şey karşılığında temin edebilicek birisi var mı ? Şimdi böyle söyleyince de ''merhaba benim adım emin duygu sömürüsü yaparak prim yaparak PS4 istiyorum'' gibime geliyo. Çok saçma bi durum.

Neyse desteğinizi bekliyorum. Bu konuda ne yapabilirim ? İnsanlar evinde dualshock4 ü eline alıp gta 5 oynarken ben burda böle hergün boş boş geziyorum. Sıkıldım bu durumdan oyunları çok seven biriyim. Elimden hiç bişey gelmiyor ne yapmalıyım ? Saat 5 buçuk canım çok sıkkın bunu belki bir kaç yere daha yazarım cevap bulmak için. Bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum TEŞEKKÜRLER.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de konsol olarak sadece PS ONE var. :D Onu da birisi hediye etmişti.
 
Aileni hiç bir şekilde ikna edemiyorsan, bir yerde çalışarak Playstation 4 satın alabilirsin. Hayatta "olmaz" diye bir şey söz konusu değil. Yeter ki iste.
 
Ne gibi iş :(

Şöyle bişey de var. Buralarda çalışmak istesem ailem izin vermez. Buranın ortamı çok kötü. Balicisinden tut tinercisine. Geçen çocugun kafasını kesmişler denize atmışlar kavga etmişler. Burası çok kötü bi yer. Elverişli olsa yine çalışma isteğim artar hem işe gideceğim hemde dayak yiyeceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel kardeşim neresi orası o kadar kötü durumda ? Ben ilk konsolumu yani ps one mı çalışarak aldım ve diğer konsollarımı da. Ailem çok katıydı almıyorlardı. Sana tavsiyem durumunuz iyiyse babanı ikna et yada çalış. Babanın lafını duyar gibiyim. Git dersine çalış bakarız. İki seçenek var ya çalışıcan yada bu sevdadan vazgeçicen belli bir yaşa kadar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bak konsol alırken, alana kadar çok büyük bir heves oluyor. Sadece konsol değil. Bu herşeyde böyle. Bir süre sonra ondanda sıkılırsın. Bu kadar kafana takma. Elbet alınır. Ayrıca herşey ders çalışmak değil. Birşeyi çok düşünme. Zamana bırak. Elbet olur. Aldıktanda 1 hafta sonra sıkılıyorsun emin ol.
 
Bu derece takıntı haline getirme bence kendine zarar verirsin. Belki derslerinde başarılı olamamanın sebebi aklının PS4'te olmasıdır. Bu yüzden kansantrasyon olamıyorsundur. Kendin söylemişsin ya ders çalış demeyin diye. Belki bu söz sana itici geliyor ama yapman gereken bu..! Ps bir hobi eylence aracıdır ve sen tamamen hayatını buna endekslemişsin. Bu söylediklerim seni tatmin etmicek belki ama kendini çok kaptırma. Takıntı haline getirme. Hayatta nasıl başarılı olacağının yollarını ara. Eğer başarıyı yakalarsan istediğin herşeye sahip olabilirsin. PS senin sadece bi süreliğine duygularını dizginler. Ondan hevesin geçince araba istersin ev istersin yani insanların isteği hiç bitmez. Ben 28 yaşındayım bi nebze senden daha tecrübeli olduğum için yardımcı olmak istedim. Sıkma canını her şey fani. Her şeyin doyum noktası var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk konsolumu 1989 senesinde çalışarak aldım Sega Master System II. Dedeme söylemiştim oralı bile olmadı babama söylemiştim fiyat uçuk gelmişti. 1250 TL 'te aldım fiyatı da aklımda. Bence çalışarak al o zaman o konsoldan alacağın zevki 5'e katlarsın.

Aileni şimdiye kadar ikna edemediysen zaten geriye başka seçenek kalmıyor.
 
Çok istiyorum ya neyse.

Ben vazgeçemem ki varya bazı insanlar ne şanslı harbiden 10 yaşında çocuga araba alıyolar utanmasalar. Bi ara yok motorun yağtığı dalga bi'şey vardı bazı insanları çok kıskanıyorum çok şanslı harbiden öyle ya.

Ben büyüdüğümde elimden geldiğince çalışçam abi. Çocuklarım hiç geride kalmasın çocugum belli bi yaşa gelince ben alıcam oda benim gibi olmasın oyun merakını gidersin diye.

Bugun gta 5 oynamaya gittik kafede o nasıl bir oyun öyle ya evde oynuyanlar çok şanslı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı