PlayStation 4 satıp One X alınır mı?

PC'de olsa 60 FPS takarım da konsolda 30 pek sırıtmıyor bilmiyorum belki de konsolda 60FPS denemediğim içindir PS4'de ghost of Tsushima'da yer yer 25FPS'leri görüyorum.

Evet çok fazla sırıtmıyor her zaman 30 oynadığınızda ya da PC ile karşılaştırıldığında çok daha iyi görünüyor. Fakat 60FPS'yi görünce de geri dönesim gelmiyor açıkçası.

Evet çok fazla sırıtmıyor her zaman 30 oynadığınızda ya da PC ile karşılaştırıldığında çok daha iyi görünüyor. Fakat 60FPS'yi görünce de geri dönesim gelmiyor açıkçası.

One X 2K 60FPS falan oynatıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum bir de bazı oyunlar da 4K 60FPS miş vallahi böyleyse One X harcancak gibi.

One X 2K 60FPS falan oynatıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum bir de bazı oyunlar da 4K 60FPS miş vallahi böyleyse One X harcancak gibi.

Çok nadir, grafikleri çok yüksek kaliteli olmayan oyunlarda sadece. Genel olarak amacı 4K 30 FPS vermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…