PlayStation 4 Slim 2024'te alınır mı?

EmreXhoP

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF Gaming F15 Nvidia GTX 1650 512 GB 8 GB RAM
Yeni bir konsol almak istiyorum, ama PS4 Slim üzerinde araştırmalar yapıyorum. FIFA gibi oyunlar oynamak için kullanacağım. 2024 tarihinde PS 4 Slim alınır mı? Ve 1 TB mi alınmalı yoksa 512 GB mi?

Alınır neden alınmasın halen aktif olarak ps4 kullanıyorum tatmin ediyor. slim kasalar çok daha iyi fat kasaya göre zaten sadece fifa serisi için 512 gb yeterlidir ekstra oyunlar oynayacaksanız 1 tb almanız daha makul olur

Peki neden oyun çeşitliliği bakımından çok daha fazla seçenek var Sony de? Sadece FIFA serisi oynayacaksa arkadaş tamam ama neden?

Xbox Series S güncel bir konsol PS4 değil yeni çıkan oyunlar PS4'e gelmiyor Series S'e geliyor. CoD Black Ops 6 bile geliyor Series S'e yarın bir gün EA FC 25 çıkar Xbox Series S'e gelir PS4'e gelmez ayrıca Series S PS4'ten daha güclü bir konsol daha saymadığım bir sürü şey var fakat bunlar sana yeter herhalde.

Yeni bir konsol almak istiyorum, ama PS4 Slim üzerinde araştırmalar yapıyorum. FIFA gibi oyunlar oynamak için kullanacağım. 2024 tarihinde PS 4 Slim alınır mı? Ve 1 TB mi alınmalı yoksa 512 GB mi?
Arkadaşım almıştı ps4 2. el 2.el olmasına rağmen bi sorun çıkmadı şuan tadını çıkarıyor ama bence genede iyi araştır almadan önce ps4 dışındaki xbox lara falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı