2024'te PlayStation 4 alınır mı?

Bu cihazlarda kolay kolay sorun çıkmıyor ama tabii ki satıcıyı iyice araştırıp almak daha mantıklı az para vermiyoruz sonuçta.

Aksine yeni çıkan teknolojik alet kanunu işleri riske atıyor. Kutu açılırsa iade hakkın kalmıyor benzeri bir şey okudum. Ben ithalatçı garantili ürünlere şu saatten sonra mesafeliyim. Alacak arkadaşlara da bu riski alırken kabul etmeleri konusunda uyarıyorum.

Aksine yeni çıkan teknolojik alet kanunu işleri riske atıyor. Kutu açılırsa iade hakkın kalmıyor benzeri bir şey okudum. Ben ithalatçı garantili ürünlere şu saatten sonra mesafeliyim. Alacak arkadaşlara da bu riski alırken kabul etmeleri konusunda uyarıyorum.

Dediğinizi duymamıştım daha önce eğer öyle ise ithalat sıkıntıya binebilir ama aynı cihazada 10k fazla vermek bilemedim.

Vallahi ben açıkçası ithalat garantili bir ürüne arkadaşın dediği gibi 10kdan fazla vermek istemem bir sorun olur patlarız sonra.

Ben 6 ay önce RTX 4060 olan PC'den PS5'e geçtim hocam. PS Plus extra üyeliği aldım ve ayrıca oynamak istediğim oyunları toplu satış yapanlardan alıyorum. Aralarında oynamayı düşünmediğim veya aynı oyundan 3-5 tane birikebiliyor onları da satıyorum. Bu sayede ortalama oyun başı oynama maliyetim 150TL'yi geçmiyor.

Hocam aklıma takıldıda oyunları CD olarak 2.elmi alıyorsunuz PS'de pazar gibi bir şey mi var yoksa.

Son düzenleme:
Vallahi ben açıkçası ithalat garantili bir ürüne arkadaşın dediği gibi 10kdan fazla vermek istemem bir sorun olur patlarız sonra.

Hocam aklıma takıldıda oyunları CD olarak 2.elmi alıyorsunuz PS'de pazar gibi bir şey mi var yoksa.
İkinci el olarak toplu alıyorum hocam. Satış yapan bir kullanıcının elinde atıyorum 10 oyun var ben sadece 5 tanesini oynayacağım, satamayacaklarım hariç hepsini satın alıyorum fiyatı indirip. Sonra kendim bittikçe satıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı