Berk.Aydemir
Hectopat
Başlıkta da belirttiğim gibi masaüstü bilgisayar ile PlayStation 4 arasında kaldım. CS:GO, GTA V, Minecraft tarzı oyunlardan sıkıldım biraz konsola geçmek istiyorum şu an normalin biraz altında laptopum var. Piyasada sıfır fiyatı 2400 benimki 2 yıllık. Klavyesini toplasan 5 defa kullanmamışımdır. Direkt 1000 TL'ye satışa sunacağım. Bilgisayar için ayırdığım bütçe 3000 TL sizce masaüstü bilgisayar mı toplamalıyım yoksa bir adet PS 4 mü almalıyım?
Not: PS 4 alırsam konsol videoları çekeceğim ancak masaüstü toplarsam bir adet kol alırım USB takarım PES 2017'yi yayıla yayıla oynarım bu yüzden masaüstü daha mantıklı geldi eğer 3000 TL'ye monitör dahil güzel sistem toplayacak kişiler var ise yazsınlar direkt konu açıp etiketleyeceğim kendilerini.
Not: PS 4 alırsam konsol videoları çekeceğim ancak masaüstü toplarsam bir adet kol alırım USB takarım PES 2017'yi yayıla yayıla oynarım bu yüzden masaüstü daha mantıklı geldi eğer 3000 TL'ye monitör dahil güzel sistem toplayacak kişiler var ise yazsınlar direkt konu açıp etiketleyeceğim kendilerini.
Son düzenleyen: Moderatör: