Playstation 4 vs Masaüstü PC

Playstation 4 vs Masaüstü PC

• Oy verenlerin toplamı
    60
@Micheal Scofield Beni yanlış anlamayın fakat siz sanki PS almayı kafaya koymuşsunuz. Biz ne desek boş gelecek sanki o yüzden gönlünüzden geçen şeyi alın.

:D Biraz kafaya koymuş sayılırım evet ama yine de kullanıcıların yorumlarını görmek isterim yine de, PS Plus üyeliği alınca istediğimiz oyuna erişebiliyor muyuz diye merak ediyorum.

Bu başlık altında çok soru sorulmuş sosyalde ama hepsinin üzerinden dolar kuru +3 / +5 ₺ arttı. Şu an elimde mevcut bir adet Casper F600 laptop var ve dilediğim oyunu düşük ayarlar, düşük FPS falan idarelik oynuyorum fakat son zamanlarda PlayStation'a çıkan oyunları da oynamayı çok istiyorum. (Spider-Man, God of War) üstelik aktif olarak FIFA Ultimate Team oynuyorum ve oyuncu çoğunluğu PS platformunda buluyor.

Asıl konuya dönecek olursak aklıma takılan şey şu Max 3 ay içerisinde elimdeki Laptop'u 2.500-3.000 ₺ civarlarında satıp üzerine yaklaşık 4.000 ₺ daha ekleyerek 7-8 bin ₺ civarına Full ekipman sistem mi düzmek daha mantıklı yoksa, elimdeki bilgisayarı da bulundurup yanına PS 4 almak mı? Ve önümüzdeki yıllarda Sony veya PlayStation platformundaki oyunlar PlayStation 4 desteğini daha ne kadar süre devam ettirecek acaba?

Alacağım PlayStation 2. el olacak ve Slim'e, Pro arasında fark nedir bilenler de ayrıca bilgilendirebilir mi acaba? Mevcut 60 FPS, 40" bir televizyonum var zaten odamda.

Ben olsam PC alirdim ya. Maks 1.5k yi 144Hz VA panel bir monitör alir 500TL'yi de ekipmana verir geri kalanla da sifir GTX1660Sli bir sitem toplanabilir. Zorlanirsa ikinci el RTX2060 dahi toplanabilir. 6.5kdan bahsediyoruz sonuc olarak.

@Micheal Scofield Size yine küçük bir tavsiye veriyim eğer internetiniz iyi ise PS Now abonelik sistemini araştırınız. İçinde 700'ye yakın PS 4 ve önceki sürümlerdeki oyunları bulunduruyor.

Şuan Türkiye'ye gelmemiş olsada Dolar kuru ile alabilirsiniz fiyatlandırmalar resimdeki gibidir.

Dosya Ekleri

• playstation-now2-640x298.jpg
    playstation-now2-640x298.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 38
@Micheal Scofield Size yine küçük bir tavsiye veriyim eğer internetiniz iyi ise PS Now abonelik sistemini araştırınız. İçinde 700'ye yakın PS 4 ve önceki sürümlerdeki oyunları bulunduruyor.

Şuan Türkiye'ye gelmemiş olsada Dolar kuru ile alabilirsiniz fiyatlandırmalar resimdeki gibidir.

İnceleyeceğim, DS 4 gerekli oynamak için ama dilediğim oyunlar varsa alabilirim teşekkür ederim. üstelik 7 günlük deneme sürümü sunuyorlarmış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı