Playstation 4 vs Series S

Burix

Zeptopat
Daha fazla  
Ben bu zamana kadar hiçbir konsol sahibi olmadım ve bilgisayarım çok alt düzey bir laptop. Yeni bilgisayar alacak bütçem yok. Alırsam 1 TB PS4 alacağım; Series S 512 GB az gelir gibi geliyor. Sonuç olarak bu iki konsoldan hangisini almak daha mantıklı olabilir? PS+ ya da game Pass, PS4'ün kirilabilmesi, depolama, sesin rahatsız edici olması gibi sorunlarınız veya başka önerileriniz varsa hepsine açığım.

Yeni çıkacak oyunları da oynamak istiyorsan Series S, eski efsane Uncharted TLOU GoW gibi oyunları oynamak istiyorsan PS4 almalısın ama alacaksan Pro modelini öneririm. PS4'ün daha eski bir nesin olduğunu ve güncel oyunları oynayamayacağını da unutma.

Ben bu zamana kadar hiçbir konsol sahibi olmadım ve bilgisayarım çok alt düzey bir laptop. Yeni bilgisayar alacak bütçem yok. Alırsam 1 TB PS4 alacağım; Series S 512 GB az gelir gibi geliyor. Sonuç olarak bu iki konsoldan hangisini almak daha mantıklı olabilir? PS+ ya da game Pass, PS4'ün kirilabilmesi, depolama, sesin rahatsız edici olması gibi sorunlarınız veya başka önerileriniz varsa hepsine açığım.
Konsol olarak elbet PS. Ama Series S daha güncel bir cihaz. Yeni nesil oyunlar oyunlar ve Gamepass daha mantıklı elbet daha güçlü.
Ama arkadaşında dediği gibi o tarz oyunları bitirip rafa kaldıracaksan daha sonra satarım dersen PS4.

Bende de PS4 var ve yeni oyunlara karşı çok fan sesi çıkıyor yeni oyunlar artık çıkmıyor eskisi gibi ama eğer efsane oyunlar oynamak istiyorum diyorsan PS4 al The Last of Us 1 ve 2, God of War gibi oyunlar çok güzel ama konsol eskidi artık alacaksan Slim al bence eğer yeni oyunları oynamak istiyorum diyorsan Series S al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı